ICTna.ir – شرکت مخابراتی آلمانی Deutsche Telekom ادعا کرده که قادر خواهد بود ۵۰ درصد از جمعیت خود را تا اواسط ماه جولای به فایوجی متصل کند.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، به نظر میرسد که بار دیگر به کلیشههای قدیمی کارایی و فروتنی آلمانی ها در حوزه تلکام رسیده ایم، چرا که DT اعلام کرده که ۱۲۰۰۰ ایستگاه پایه فایوجی را تا به امروز مستقر کردهاست.
Wossner مدیرعامل Deutschland آلمان گفته: " این بزرگترین ابتکار 5G در آلمان است. ما فایوجی را به مناطق شهری و روستایی برای نیمی از جمعیت آلمان میبریم و ما اکنون این نقطه عطف را زودتر از برنامهریزی قرار میدهیم.
علیرغم بحران کرونا، ما فایوجی را بدون مسیرهای انحرافی گسترش دادهایم. شبکههای ما به طور مطمئنی کار کردهاند. علاوه بر شرایط کنونی، تکنسینهای ما بیش از ۱۲۰۰۰ آنتن را برای فایوجی ساخته و پیاده سازی کردهاند.
او گفت: " تا پایان سال، حتی ۴۰،۰۰۰ آنتن نیز برای فایوجی جا داده خواهد شد. این دستاورد بزرگی است. دویچه تلکام همچنین بهترین شبکه برای فایوجی را خواهد داشت. در گام نخست، حدود ۱۶ میلیون نفر در آلمان قادر به استفاده از فایوجی از امروز خواهند بود. تا اواسط ماه ژوئیه، نیمی از جمعیت آلمان قادر به استفاده از آن خواهند بود."
با استفاده از طیف فرکانسی ۳.۶ گیگاهرتز و ۲.۱ گیگاهرتز برای ارایه خدمات فایوجی، تیم باید قادر به ارائه یک رویای اتصال باشد که صنعت را به چالش هیجان انگیزی انداختهاست. ممکن است هنوز برخی شروط در مورد "لکهها" وجود داشته باشد، اما برنامههای توسعه ای ما برای پر کردن نقاط کور در حال انجام هستند.
چیزی که ارزش یادآوری با چنین ادعایی را دارد این است که دستیابی به پوشش فایوجی برای ۵۰ درصد اول بسیار سادهتر از گسترش پوشش در ۵۰ درصد بعدی میباشد.
به طور قابلتوجهی، این قطعا یک تغییر از حرکت کند به سمت فورجی طی یک دهه قبل است، اگر چه این فرض بر توانایی برای مهاجرت مشتریان به تعرفههای فایوجی تکیه میکند.
برای مقایسه، ما تلاش کردهایم تا دادههای بالا را به بازارهای مشابه (جمعیت و اقتصاد)محدود کنیم، در حالی که ما همچنین ایالاتمتحده را در برابر یک پذیرنده اولیه در دوره فورجی مورد ارزیابی قرار دادیم.
سرعت اروپا در ورود فورجی مجموعا آهسته بود، اما مقیاس آلمان چندان اهمیتی نداشت – حتی با توجه به استانداردهای منطقه. قطعا در مقیاس بندی کردن شبکههای تلفن همراه به سرعت پاداش وجود دارد، و یکی از آنها امیدوار است که آلمان درسهایی از گذشته یاد گرفته باشد. مسالهای که در حال حاضر باقی ماندهاست این است که آیا میتواند مشتریان را متقاعد کند که از انقلاب ارتباطی جدید استفاده کنند.
سوال دیگری که در اینجا مطرح شدهاست نیاز به شبکه densify است، و اشاره به محدوده کوتاهتر فرکانسهای مورد استفاده برای اتصال فایوجی است که برای دویچه تلکام چالش جذابی را پیش رو دارد.
شرکت های مخابراتی متعددی پیشنهاد کردهاند که هیچ نیازی به ابتکارات densification وجود ندارد، و ادعا میکند که جای پای شبکه که توسط تریجی و فورجی مورد استفاده قرار گرفت کافی خواهد بود. Breakthroughs مانند MIMO ی کلان و beamforming میتوانند ویژگیهای پوشش کوتاهتر استفاده از طیف فرکانسی بالاتر را جبران کنند، همانطور که می توان تجمیع کریرها (کریر اگریگیشن) را انجام داد. گفته میشود که نظر تحلیلگر در مورد نیاز به densification متفاوت است، در حالی که فعالیتهای آلمان و چین نیز پیشنهاد میکند که آن یک جز لازم از استقرار و توسعه فایوجی است.