رکورد تست سرعت اینترنت موبایل کشور شکسته میشود
ICTna.ir – رکورد تست سرعت اینترنت موبایل کشور به زودی و طی روزهای آینده شکسته می شود.
براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، طی روزهای آینده و در شبکه نسل پنجم تلفن همراه (5G) ایرانسل، با تجمیع فرکانسی (کریر اگریگیشن) روی فرکانس 3500 مگاهرتز، رکورد تست سرعت اینترنت همراه کشور شکسته خواهد شد.
چهارشنبه گذشته، ایستنا تصویر یکی از نخستین تست های سرعت شبکه نسل پنجم تلفن همراه (5G) در ایران را منتشر کرده بود. در این تست که در شبکه ایرانسل و در مرکز تحقیقات مخابرات گرفته شده بود، سرعت دانلودی در حدود 1.5 گیگابیت در ثانیه، سرعت آپلود 108 مگابیت در ثانیه با زمان پینگ 8 میلی ثانیه و جیتر 1 میلی ثانیه به دست آمد.
پیشبینی میشود این رکورد، از عدد 2.5 گیگابیت در ثانیه عبور کند.
در همان خبر، ایستنا اعلام کرده بود که در حال حاضر فایوجی آزمایشی ایرانسل روی باند فرکانسی 3500 مگاهرتز در حال تست است و طی روزهای آینده و با تجمیع فرکانسی (اگریگیشن) احتمالا تست سرعت 3 گیگابیت در ثانیه هم برای نخستین بار در ایران تجربه خواهد شد. براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا، در حال حاضر 5 سایت فایوجی در مرکز تحقیقات مخابرات، دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشگاه بهشتی توسط ایرانسل نصب شده است.
پس از آن نیز آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، برای نخستین بار ویدیوی تست سرعت شبکه فایوجی ایرانسل را که توسط خبرنگار این رسانه انجام گرفته بود، منتشر کرد.
در این تست که در شبکه ایرانسل و توسط خبرنگار ایستنا در محل پژوهشگاه ارتباطات گرفته شده بود، سرعت دانلودی در حدود 1.3 گیگابیت در ثانیه، سرعت آپلود 68 مگابیت در ثانیه با زمان پینگ 6میلی ثانیه و جیتر 1 میلی ثانیه به دست آمد.
همان روز ایرانسل با انتشار اطلاعیه ای، از "بهرهبرداری رسمی از اولین سایت 5G ایران توسط این شرکت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، نخستین سایت 5G ایران، با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ایرانسل، در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، واقع در خیابان کارگر شمالی تهران راهاندازی شده است.
حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی، صبح همان روز (چهارشنبه اول مرداد 1399)، در آیین افتتاح این سایت که در حاشیۀ جلسۀ هیأت دولت برگزار شد، با اعلام این موضوع به عنوان «یک خبر خوش»، راهاندازی نسل پنجم تلفن همراه را «یک تحول بزرگ دیجیتال» دانسته بود.