اینترنت و شبکه

تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

August 16, 2020
16:29 یکشنبه، 26ام مردادماه 1399
کد خبر: 115241

امکان پخش زنده هیات های محرم در سامانه «تکیه» ممکن شد

سامانه «تکیه» امکان پخش زنده هیات های عزاداری در ماه محرم ۹۹ را به صورت همزمان در شبکه های اجتماعی مختلف فراهم می کند.
 
علی معصومی، مدیر محصول سامانه «تکیه» متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی در مورد ویژگی‌های فنی این پلتفرم توضیح داد و گفت: پلتفرم «تکیه» امکان پخش زنده مراسم عزاداری هیأت‌های محرم را در فضای مجازی فراهم می‌کند و به نوعی یک سرویس «چندپخشی» محسوب می‌شود. به این معنی که اگر تا پیش از این هیأتی برای پخش آنلاین برنامه‌های خود در شبکه‌های مختلف اجتماعی مانند اینستاگرام، آپارات و امثال اینها مجبور به استفاده از چند گوشی و دوربین و چند کانکشن (دسترسی اینترنت) بود اما هم اکنون با سامانه «تکیه» این روش، تسهیل شده است.
 
وی با توضیح اینکه این سرویس رایگان امکان پخش مراسم عزاداری را در پلتفرم‌های مختلف و با چند اکانت متفاوت با دریافت یک خروجی از هیئت، فراهم می‌کند، گفت: در سامانه «تکیه» هیأت‌ها و محفل‌های مذهبی با در اختیار داشتن یک اکانت، به راحتی می‌توانند یک پخش زنده را در تمامی اکانت‌های خود فعال کنند و دیگر نیازی به چندین دیوایس و چندین کانکشن نیست. نحوه کار به این صورت است که پخش زنده از طریق یک گوشی انجام می‌شود و سیگنال آن برای «تکیه» ارسال خواهد شد. به این ترتیب سایر اکانت هایی که در سامانه تکیه وارد شده اند، پخش زنده خواهند داشت.
 
معصومی اضافه کرد: این موضوع از این جهت دارای اهمیت است که با عضویت هیأت‌ها در سامانه «تکیه»، باقی اکانت‌های مربوط به هیأت‌های عزاداری ماه محرم در شبکه‌هایی مانند اینستاگرام، آپارات و غیره، نیازی به پخش ندارند و پخش آنها به صورت لایو و ویدئوی زنده صورت می‌گیرد. از سوی دیگر این پهنای باند رایگان است و به دلیل وجود سرور داخلی، شاهد افزایش سرعت نیز خواهیم بود. در همین حال در این روش از یک خط اینترنت و یک دوربین و یا گوشی (دیوایس) استفاده خواهد شد.
 
مدیر محصول سامانه «تکیه» با اشاره به اینکه این پلتفرم هنوز به صورت رسمی رونمایی نشده است، تاکید کرد: البته با برخی هیئت‌ها در این باره صحبت شده و تاکنون نیز نزدیک به ۵۰۰ هیئت برای عضویت ثبت نام قطعی کرده و ۱۱۰۰ هیئت نیز درخواست داشته اند. حتی مداحانی مانند میثم مطیعی و محمود کریمی نیز عضو این سامانه شده اند.
 
وی در مورد تفاوت پلتفرم «تکیه» با وجود موارد مشابه پخش آنلاین مراسم مذهبی گفت: متصدی ساماندهی هیأت‌ها و خدمات آنها سازمان تبلیغات اسلامی است و از طرف ستاد کرونا نیز مسئولیت ساماندهی و برگزاری مطلوب و طبق مقررات این هیأت‌ها در محرم امسال نیز به سازمان تبلیعات اسلامی واگذار شده است. بنابراین تمامی هیأت هایی که می‌خواهند از سرویس پخش زنده برای مراسم خود استفاده کنند موظف هستند که از طریق سامانه «تکیه» این کار را انجام دهند. کار بازبینی و نظارت بر اجرای این طرح نیز با رگولاتوری سازمان تبلیغات اسلامی است.
 
معصومی خاطرنشان کرد: از این بابت اپلیکیشن‌هایی که هم اکنون در حوزه پخش زنده هیأت‌های عزاداری محرم فعال هستند باید از «تکیه» سیگنال دریافت کنند. «تکیه» سامانه استریم (پخش آنلاین) است و تنها محصولی است که روی خودش سرویس می‌دهد و مانند سایر شبکه‌های اجتماعی، پخش آنلاین آن فقط روی اکانت آن شبکه پخش نمی‌شود.
 
وی گفت: یکی از خروجی‌های هیأت‌های عزاداری روی «تکیه» قرار می‌گیرد و به غیر از آن، هر هیأت تا ۸ اکانت به انتخاب خود، حق پخش زنده دارد. به این ترتیب کاربر روی صفحه «تکیه» امکان مشاهده هر هیأتی را دارد و می‌تواند برنامه را به صورت و لایو مشاهده کند.
 
مدیر محصول سامانه «تکیه» اضافه کرد: هزینه پهنای باند برای هیأت‌ها و بینندگان در استفاده از این سامانه رایگان است و سایت از طریق آدرس‌های tekye.net و tekyeh.net در دسترس است. البته نحوه دسترسی و پخش مراسم و نیز اپلیکیشن نسخه موبایلی این سامانه به زودی و احتمالاً امشب اعلام می‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.