تلفن همراه

سیستم‌عامل

سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

گوشی

September 7, 2020
11:45 دوشنبه، 17ام شهریورماه 1399
کد خبر: 115970

اگر مدام به صفحه گوشی و رایانه خیره می‌شوید، بخوانید

 
 
اگر چشمانتان احساس خستگی دارد ممکن است به دلیل خیره شدن مستمر به صفحه نمایش گوشی یا رایانه در طول روز باشد.
 
 اکثر افراد بیشتر طول روز در فضاهای بسته به سر برده و بیش از هر زمانی به صفحه رایانه، گوشی و تبلت چشم می دوزند به خصوص اکنون که به دورکاری از خانه مشغول هستند.
 
گوشی های آیفون و اندرویدی و رایانه های اپل و ویندوز تنظیماتی دارند که به کاهش خستگی چشم کمک کرده و با تغییر رنگ صفحه از سفید به نارنجی، خوابیدن را راحتتر می کند.
 
به عنوان مثال در وب سایت اپل آمده است: مطالعات نشان می دهد که قرارگیری در معرض نور آبی روشن در بعدازظهر روی ریتم شبانه روزی بدن تاثیر گذاشته و خوابیدن را دشوارتر می کند. گزینه نایت شیفت (Night Shift) از ساعت و موقعیت جغرافیایی دستگاه کاربر استفاده می کند تا تشخیص دهد در موقعیت وی آفتاب چه زمانی غروب می کند. سپس به طور اتوماتیک رنگها را در صفحه نمایش تغییر داده و به سمت طیف گرمتر می برد در حالی که در صبح به تنظیمات معمولی خود برمی گردد.
 
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، اگر می خواهید تماشای صفحه نمایش در بعدازظهر برایتان راحت تر شود، این گزینه ها در آیفون، رایانه های مک، ویندوز و دستگاههای اندرویدی موثر خواهد بود:
 
چگونه از نایت شیفت در آیفون استفاده کنیم؟
 
به گزینه تنظیمات (setting) بروید.
گزینه نمایش و نور (Display&Brightness) را پیدا کنید.
نایت شیفت را انتخاب کنید.
یک برنامه تعیین کنید مثلا من از ساعت ۱۰ شب تا ۶ صبح از دستگاه استفاده می کنم یا به صورت دستی تا فردا فعال کنید.
دمای رنگ را به اندازه ای که مناسب می بینید تنظیم کنید.
چگونه از فیلتر نور آبی در اندروید استفاده کنیم؟
 
گوشیهای اندرویدی تا حد زیادی به تولیدکننده بستگی دارند. اما اگر گوشی شما از گزینه حالت شب (night mode) پشتیبانی می کند، مانند گوشیهای سامسونگ این گزینه را در صفحه نوتیفیکشن گوشی خواهید یافت.
 
صفحه ای که در بالای گوشی قرار دارد را باز کنید.
گزینه بلو لایت فیلتر (blue light filter) را در منوی این صفحه پیدا کنید.
به روی گزینه ضربه زده و فعال کنید.
گزینه فعال شدن طبق برنامه یا اکنون فعال شود را انتخاب کنید.
دمای رنگ را به اندازه ای که مایل هستید تنظیم کنید.
چگونه از نایت شیفت در رایانه های مک استفاده کنیم؟
 
دکمه اپل در سمت چپ بالای صفحه را کلیک کنید.
تنظیمات سیستم (preference) را انتخاب کنید.
گزینه صفحه نمایش را کلیک کنید.
برنامه ای تنظیم کنید یا فعال شدن تا صبح (turn on until sunrise) را انتخاب کنید.
شدت نور را به اندازه ای که ترجیح می دهید تنظیم کنید.
چگونه از نایت شیفت در ویندوز ۱۰ استفاده کنیم؟
 
روی دکمه جست و جو که در سمت چپ پایین صفحه کنار منوی استارت قرار دارد، کلیک کنید.
واژه نور شب (Night light) را وارد کنید.
گزینه فعال شدن را انتخاب کنید.
می توانید همچنین میزان نور دلخواه را تنظیم کنید یا برنامه ای را تعیین کنید تا این گزینه در هنگام شب فعال شود.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.