تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

October 15, 2020
12:14 پنجشنبه، 24ام مهرماه 1399
کد خبر: 117192

یازدهمین دوره شتابدهی مرکز فناوری دانشگاه امیرکبیر برگزار می شود

 
یازدهمین دوره شتابدهی مرکز فناوری دانشگاه امیرکبیر با رویکرد حمایت ویژه از استارت‌آپ‌های بخش سلامت دیجیتال برگزار می‌شود. 
 
اهمیت و حساسیت موضوع سلامت در روزهای همه‌گیری بیماری کرونا مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه امیرکبیر را بر آن داشته تا این دوره از شتابدهی را به شناسایی و رشد ایده‌ها و راهکارهای نوآورانه حوزه سلامت دیجیتال اختصاص دهد. انتخاب این رویکرد، متمرکز بر نگاهی عمیق به چالش‌های فراگیر حوزه‌ سلامت در شرایط کنونی و پیشرفت چند برابری استارت‌آپ‌های حوزه سلامت بوده است.
 
براین اساس صاحبان ایده می‌توانند در چهار محور مشاوره و مراقبت پزشکی از راه دور، پیگیری بیماران و مدیریت بیماری، آموزش سلامت و مراقبت های فردی و سبک زندگی سالم و کاهش هزینه‌های سیستم سلامت راهکارهای خود را به یازدهمین دوره شتابدهی مرکز فناوری امیرکبیر ارائه کنند.
 
این مرکز که در سال ۹۶ توسط معاونت پژوهشی دانشگاه امیرکبیر تهران و یکی از شرکت های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات افتتاح شده، در سال‌های گذشته و طی ۱۰ دوره بیش از ۶۰ استارت‌آپ را در مراحل سه‌گانه اعتبارسنجی ایده، توسعه محصول و جذب سرمایه، پشتیبانی و حمایت کرده است.
 
دستاوردهای ملموس و اثرات اجتماعی مطلوب در سلامت افراد جامعه و ارتقا سیستم بهداشت و درمان کشور از جمله دلایلی است که راهکارآفرینان را به انتخاب حوزه سلامت دیجیتال ترغیب کرده است.
 
اکنون و در زمان همه‌گیری بیماری کرونا نیز ورود به حوزه سلامت دیجیتال، اهمیت و ارزشی چند برابری پیدا کرده است. کاهش بار مسئولیت کادر درمان و تقلیل استرس مراجعات حضوری بیماران به مراکز درمانی، از فرصت‌های ناب حوزه سلامت دیجیتال است که می‌تواند راهکارهای نوآورانه‌ای را خلق کند و به کمک پزشکان و بیماران بیاید. ایده‌هایی برای بهبود خدمات سلامت، خلق شیوه‌هایی نوین در سبک زندگی نیز در این رویکرد پیش‌بینی شده است.
 
تیم‌های جذب شده در این مرکز فناوری از خدماتی همچون فضای کاری اشتراکی، حمایت مالی و تجهیزاتی، مشاوره و آموزش، معرفی به سرمایه‌گذاران معتبر و… برخوردار می‌شوند. تمامی مراحل حمایت مرکز فناوری امیرکبیر از ایده‌ها و تیم‌های انتخابی رایگان خواهد بود.
 
تاکنون ۱۰ دوره شتابدهی برای تیم های نوآور و راهکارآفرین در این مرکز برگزار شده است.
 
یازدهمین دوره پذیرش تیم‌های استارت‌آپی مرکز با شعار «سکوی پرشتاب سلامت» آغاز شده است و تیم‌ها تا اوایل آذر ماه می‌توانند ایده‌های خود را در حوزه سلامت دیجیتال ارسال کنند. طرح‌های ارسالی در آذر ماه داوری می‌شود و مراحل شتابدهی دوره یازدهم در دی‌ ماه ۹۹ آغاز به کار می‌کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.