تلفن همراه

گوشی

November 17, 2020
11:41 سه شنبه، 27ام آبانماه 1399
کد خبر: 118163

بررسی Petal Maps هوآوی؛ راهی جدید برای کشف دنیا

 
«پتال مپس» (Petal Maps) برنامه اختصاصی جدید هوآوی است که امکان مسیریابی و یافتن موقعیت جغرافیایی را به راحتی برای کاربر فراهم می‌کند.
 
امروزه صنعت گوشی هوشمند یکی از پیشرفته‌ترین صنایع دنیا است که از مجموعه فناوری‌های خرد و کلان متفاوتی تشکیل شده است. تقریبا هیچ شرکتی در دنیا نیست که  در تمام زمینه‌ها استقلال کامل داشته باشد. بحث سخت‌افزاری از پردازنده، دوربین، صفحه‌نمایش و باتری تا بحث نرم‌افزاری مانند سیستم‌عامل، رابط‌کاربری و برنامه‌ها، یک گوشی هوشمند از بخش‌های بسیاری تشکیل شده است.
 
هواوی همواره در تلاش بوده تا بتواند بسیاری از فناوری‌ها را خود تولید کرده و در واقع به استقلال برسد. جدیدترین محصول هواوی در این مسیر نقشه و مسیریاب «پتال مپس» Petal Maps است که در ادامه با قابلیت‌های آن بیشتر آشنا می‌شویم.
 
«پتال مپس » سه قابلیت اصلی لازمه هر برنامه مسیریابی را به خوبی ارائه می‌کند. نقشه‌های کامل، امکان مسیبریابی و قابلیت استفاده از GPS دستگاه که به شما کمک می‌کند به راحتی به مقصد خود برسید. رابط‌کاربری برنامه بسیار ساده طراحی شده که نقشه در مرکز آن قرار گرفته است. نقشه‌های این برنامه گستره بزرگی از شهرها و کشورها را پوشش می‌دهد و در استفاده از آن مشکلی برای پیدا کردن مقصد پیش نخواهد آمد.
 
علاوه بر آن امکان تشخیص ترافیک و پیشتهاد بهترین مسیر بر اساس اطلاعات ترافیکی نیز سفری کم دردسر برای کاربر رقم خواهد زد. امکان ذخیر نقاط مورد استفاده بر روی نقشه مانند خانه و محل کار نیز در «پتال مپس» وجود دارد که کار شما را در پیدا کردن مقصدهای پربازدید روی نقشه آسان می‌کند. همچنین مسیریابی نقطه به نقطه در این برنامه با راهنمای صوتی همراه شده تا بتوان بدون نیاز به نگاه کردن به گوشی مسیریابی را انجام داد. این قابلیت در هنگام رانندگی بسیار کاربرد دارد و در تعداد کمی از محصولات مشابه دیده می‌شود.
 
برنامه «پتال مپس» در ابتدای مسیر کاری خود قرار دارد و بدیهی است مانند رقبا نیاز به زمان برای کامل شدن هر چه بیشتر دارد اما در حال حاضر نیز توانایی ارائه نیازهای اصلی کاربر را دارد. این برنامه به کاربر اعلام می‌کند که کجا است، به او کمک می‌کند تا محل مورد نظر خود را پیدا کرده و به او می‌گوید از کدام مسیر به آن مقصد برود.
 
 
نکته‌ای که می‌تواند به هرچه کامل‌تر شدن این برنامه کمک کند، اضافه شدن بخش اجتماعی به آن است. بسیاری از اطلاعات در برنامه‌های مسیریابی توسط خود کاربران به آن اضافه می‌شود جای خالی این مهم در «پتال مپس» دیده می‌شود. اینگونه اطلاعات می‌تواند به صورت زنده و همزمان اطلاعات مفیدی در اختیار کاربران برنامه قرار دهد.
 
اما در گام بعدی قرار بر اضافه شدن امکانات بسیاری به برنامه «پتال مپس» توسط هواوی است. امکان اطلاع از برنامه کاری حمل‌و‌نقل عمومی در منطقه، امکان محاسبه زمان طی مسیر با دوچرخه یا پیاده و اطلاعات مکانی در مورد کسب‌وکارها و دیگر مکان‌ها روی نقشه از جمله این قابلیت‌ها است که به زودی به این برنامه افزوده می‌شود.
 
این برنامه در مرحله آزمایش (نسخه بتا) قرار دارد و بدیهی است فضا برای رشد آن تا بی‌نهایت وجود داشته باشد. اما باید دید که می‌تواند از پس رقبای پرسابقه‌تر خود در این حوزه برآید یا خیر. اما نکته مهم در پس ارائه «پتال مپس» عزم راسخ شرکت هواوی برای رسیدن به استقلال در همه زمینه‌ها و ایجاد شرکتی بین‌الملی با قابلیت تولید بسیار متنوع است. امری که در آینده نزدیک نه اما شاید دهه‌های پیش‌رو منجر به تغییر کلی ساختار مالکیت فناوری در جهان شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.