استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اگر همه ابزارها ریلی و جادهای و مرزی فراهم شود آن چیزی که میتواند شتابدهنده در حوزه اطلاع رسانی، آگاهی و آموزش و تجارت باشد وجود ارتباطات قوی و گسترده است.
احمدعلی موهبتی روز دوشنبه در نشست هماهنگی تکمیل زیرساختهای ارتباطی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان در بخش ارتباطات با میانگین شاخصهای کشور فاصله دارد و پیگیریهای متعددی را مردم برای برخی از موضوعات دارند.
وی افزود: در گذشته بسیاری از مردم پیگیر آب و برق و سایر زیرساختهای مهم بودند اما اکنون ارتباطات مخابراتی و اینترنت برای آنان بسیار با اهمیتتر است زیرا ابزاری برای فروش محصولاتشان محسوب می شود و در بسیاری از موضوعات دیگر نیز بسیارموثر و نقش آفرین است.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: فرهنگسازی استفاده از ابزار و تجهیزات یک امر اجتنابناپذیر و ضروری بوده و حتما باید متولیان امر به این موضوع توجه ویژه داشته باشند زیرا اکنون از این ابزار و تجهیزات ارتباطی بطور مطلوب و شایسته استفاده نمیشود و هر از گاهی این موضوع در جامعه اثرات بدی برجا می گذارد.
وی افزود: امیدواریم این تیغ تیز دست انسانهای جراح باشد تا بتوانند مشکلات جامعه را رفع کنند در هر صورت باید در نظر داشته باشیم دنیای امروز بدون ارتباطات، تلفن و اینترنت امکان پذیر نیست.
موهبتی بیان کرد: پیرامون مشکلاتی که در حوزه ارتباطات سیستان و بلوچستان بود پیگیریهایی از قبل در قالب جلسات متعدد انجام شده چه در سفری که وزیر ارتباطات برای موضوع سیل داشتند و چه بعد از آن، که استمرار داشته است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان بعد مسافت زیاد، تراکم کم و هزینه بالا دارد و باید اقدام ویژه ای در حوزه ارتباطات انجام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا نهایتا طرحی تهیه که هفته گذشته نهایی شد و وزیر ارتباطات نیز مهر تایید بر اجرای آن گذاشتند.
وی افزود: براساس این طرح قرار شد وزیر ارتباطات سفری به سیستان و بلوچستان داشته و یک کار انقلابی را در حوزه ارتباطات این استان انجام دهند.
موهبتی بیان کرد: سال گذشته در جریان انتخابات در برآوردها بدترین شرایط در حوزه قطع ارتباطات برای این استان پیشبینی شده بود که با تلاش دست اندرکاران اقدام بسیار مثبتی انجام گرفت.
وی تصریح کرد: مدیران مخابرات، مجموعه فرمانداران باید تلاش کنند و اولویتبندی کرده و متناسب با ظرفیتها آنچه که سریع به نتبجه میرسد نخست انجام دهند.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای این منظور در گام اول در مکانهایی که سایتهایی وجود دارد و ارتباطات مخابرات را برقرار کرده ولی امکان پهنای باند برای اینترنت وجود ندارد باید پهنای باندی باز و یکسری دستگاهها و تجهیزات نصب شود.
وی افزود: گام دوم نصب سایتهایی که در کمترین زمان قابلیت نصب و اجرا داشته باشد و در این زمینه باید سایتها در مکانهایی استقرار یابند که مردم محلی تعهد نگهداری و مدیریت آنها را برعهده داشته باشند.
موهبتی بیان کرد: موضوع دیگر فیبر نوری است زیرا نقاطی در سیستان و بلوچستان است که فیبر وجود ندارد و این یک اولویت ویژه است.
وی تصریح کرد: موضوع فیبر نوری باید با حداکثر سرعت پیگیری شود و حداکثر اولویت این باشد که فیبرها زمینی نصب شود مگر اینکه امکانش وجود نداشته باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: تا پایان سالجاری باید وضعیتی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوجود آید که استان ما چیزی از بقیه استانها کم نداشته باشد.
وی تاکید کرد: قطعا دستگاههای اجرایی موظف به کمک هستند و فرمانداران باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرده تا مسیر باز و تسهیل شود.
گفته می شود قرار است آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفری ۱۰ روزه به سیستان و بلوچستان انقلابی در حوزه ارتباطات این استان ایجاد کند.