اپلیکیشن

تلفن همراه

رسانه‌های اجتماعی

January 27, 2021
16:52 چهارشنبه، 8ام بهمنماه 1399
کد خبر: 120564

بریتانیا خواستار عدم اشتراک‌گذاری داده‌های کاربران واتس‌اپ با فیسبوک می‌شود

 
سیاست‌های جدید واتس‌اپ مشکلات زیادی از مهاجرت میلیون‌ها کاربر به پیام رسان‌هایی مانند سیگنال و تلگرام تا درخواست دولت هند برای جلوگیری از اعمال آن‌ها، برای این پیام‌رسان در پی داشته است. حالا رگولاتور دیتا در بریتانیا به دنبال درخواست از واتس‌اپ برای عدم اشتراک‌گذاری داده‌های کاربران با فیسبوک است.
 
«الیزابت دنهام»، کمیسر اطلاعات بریتانیا به کمیته پارلمان این کشور گفته واتس‌اپ در سال ۲۰۱۷ متعهد شده هیچ‌کدام از داده‌های کاربران را تا زمانی که ثابت کند از «مقررات عمومی حفاظت از داده اتحادیه اروپا» (GDPR) پیروی می‌کند، در اختیار فیسبوک قرار نمی‌دهد.
 
به گفته دنهام، این توافقنامه توسط مرجع حفاظت از داده‌های ایرلند تا زمان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا اجرا می‌شد. حالا که بریتانیا از اتحادیه اروپا بطور کامل خارج شده، اطمینان از اجرای آن‌ها برعهده دفتر کمیساریای اطلاعات است.
 
دنهام گفته: «تغییرات شرایط استفاده از سرویس و نیاز به اشتراک‌گذاری داده‌ها با فیسبوک برای کاربران در بریتانیا و اتحادیه اروپا اعمال نمی‌‌شود. علت چنین موضوعی مربوط به مذاکرات دفتر من با واتس‌اپ در سال ۲۰۱۷ می‌شود که این پیام‌رسان موافقت کرد تا زمانی که بتواند پیروی از مقررات GDPR را نشان دهد، داده‌های کاربران و مخاطبین را به اشتراک نمی‌گذارد.»
 
دنهام در صحبت‌هایش به این موضوع اشاره کرده که از پیام رسان سیگنال استفاده می‌کند و در واتس‌اپ و همچنین فیسبوک حسابی ندارد. این کمیسر اطلاعات اضافه کرده:
 
«یکی از موارد جالب درباره تغییرات سیاست‌های واتس‌اپ مبنی بر اشتراک‌گذاری داده‌ها با فیسبوک، نحوه واکنش کاربران است. آن‌ها واتس‌اپ را برای پیوستن به تلگرام و سیگنال ترک می‌کنند. کاربران انتظار دارند کمپانی‌ها اعتماد آن‌ها را جلب کنند و نه اینکه یکدفعه تصمیم به تغییر قرارداد خود با آن‌ها بگیرند.»
 
واتس‌اپ چندین هفته پیش از تغییر سیاست‌هایش خبر داد که در کنار موجی از انتقاد، باعث مهاجرت میلیونی کاربران به پیام‌رسان‌های دیگر شد. در این میان تلگرام و سیگنال موردتوجه زیادی قرار گرفتند و میزان دانلود روزانه آن‌ها دو برابر پیام‌رسان تحت مالکیت فیسبوک شد که البته توصیه ایلان ماسک برای استفاده از سیگنال هم در این امر بی‌تاثیر نبود.
 
واتس‌اپ چندین بار دست به شفاف‌سازی زد که البته چندان موفق نبود. این پیام رسان در نهایت مجبور شد اعمال سیاست‌هایش را ۳ ماه به تعویق بیندازد تا بلکه بتواند سرعت مهاجرت کاربران را کاهش دهد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.