امینت

تلفن همراه

February 8, 2021
19:24 دوشنبه، 20ام بهمنماه 1399
کد خبر: 120914

وضعیت هواوی در دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن بهتر نخواهد شد

جینا رایموندو، وزیر بازرگانی پیشنهادی جو بایدن، در گفت‌وگو با خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرد که او دلیلی برای حذف هواوی از فهرست سیاه تحریم‌های آمریکا نمی‌بیند.
 
دوره‌ی ریاست‌جمهوری جو بایدن در ایالات متحده به‌خوبی در جریان است. او با عقب‌نشینی از بخش بزرگ سیاست‌های اعمال‌شده در دولت ترامپ و انتصاب اعضای جدید در کابینه و پست‌های مدیریتی، هم‌اکنون جایگاه جدیدش را تثبیت کرده است. براساس گزارش وب‌سایت Android Central، یکی از تصمیماتی که به‌نظر نمی‌رسد جو بایدن قصد داشته باشد اتخاذ کند‌، رفع ممنوعیت‌ها از شرکت‌هایی همچون هواوی است که به اتهام تهدید علیه امنیت ملی ایالات متحده، در فهرست سیاه قرار گرفته‌اند. جینا رایموندو، وزیر بازرگانی پیشنهادی جو بایدن، در گفت‌وگو با خبرگزاری بلومبرگ گفت هیچ دلیلی برای حذف هواوی از فهرست سیاه نمی‌بیند؛ درنتیجه چنین سناریویی بسیار بعید است. او بیان کرد:
 
درک می‌کنم شرکت‌ها عموما به‌دلیل خطر‌هایی که علیه امنیت ملی ایالات متحده و منافع سیاست خارجی [این کشور] ایجاد می‌کنند، در فهرست سیاه و فهرست [موسوم به] Military End-User قرار می‌گیرند. درحال‌حاضر، دلیلی برای حذف نهادهای حاضر در این فهرست‌ها وجود ندارد. درصورت تأیید، منتظر اطلاعات لازم درباره‌ی این نهادها و موضوعات دیگر خواهم بود.
 
هواوی که مدت‌ها است با تحریم‌های ایالات متحده دست‌وپنجه نرم می‌کند، با شنیدن این خبر خوشحال نخواهد شد. پس از قطع گسترده‌ی دسترسی هواوی به تراشه‌های پرچم‌دار کرین، این شرکت برای ساخت گوشی‌های هوشمند پرچم‌داری همچون پی 40 پرو در تقلا است. پی 40 پرو یکی از گوشی‌های هوشمند قدرتمند و برتر هواوی است که کاربران آمریکایی نمی‌توانند آن را بخرند. هواوی اخیرا مجبور شد مالکیت برند فرعی خودش، یعنی آنر (Honor) را واگذار کند تا سرنوشت شرکت مادر گریبان‌گیر این تولیدکننده نشود. چنین اقدامی دست آنر را برای رقابت در بازار باز نگه می‌دارد.
 
هواوی امیدوار بود که رفتار دولت بایدن درمقایسه‌با دولت ترامپ ملایم‌تر است؛ اما ظاهرا این تصور اشتباه بود. پیش‌تر وزارت خارجه‌ی چین تصمیم دولت ایالات متحده برای محدودکردن شرکت‌های چینی را «ظالمانه» خوانده بود؛ باوری که هنوزهم ادامه دارد. درادامه‌ی بیانیه‌ی وزارت خارجه چین آمده بود: از شما می‌خواهیم این ظلم و ستم علیه شرکت‌های چینی را پایان دهید.
 
از شرکت‌های دیگر چینی که با تحریم‌های دولت ایالات متحده روبه‌رو شده‌اند، می‌توان به شیائومی و ZTE اشاره کرد. ناگفته نماند شیائومی اخیرا از دولت آمریکا برای قراردادن این شرکت در فهرست ممنوعیت سرمایه‌گذاری شکایت کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.