تلفن همراه

گوشی

February 20, 2021
12:04 شنبه، 2ام اسفندماه 1399
کد خبر: 121279

سری پی 50 هواوی به دلیل کمبود قطعات، با تأخیر عرضه خواهد شد

 
به نظر می‌رسد چالش‌های هواوی تمامی ندارد و گویا این شرکت در تأمین قطعات مورد نیاز سری هواوی پی 50 به مشکلات عدیده‌ای برخورده است.
 
 
یکی از مهم‌ترین محصولات هواوی را می‌توان پرچم‌داران سری پی عنوان کرد؛ گوشی‌های هوشمندی که در واقع اعتبار شرکت چینی محسوب می‌شوند و طبق روالی که در طی سال‌های اخیره دیده‌ایم، باید در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۱ معرفی و روانهٔ بازار جهانی شوند.
 
سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۱ به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود؛ اما هنوز خبری از پرچم‌داران سری پی ۵۰ هواوی نیست. GSMArena علت این موضوع را در گزارش اخیر خود مشخص می‌کند؛ گویا شرکت چینی با مشکلات بسیاری در تأمین قطعات مورد نیاز برای پرچم‌داران نسل بعدی خود مواجه شده است.
 
در گزارش ذکر می‌شود که هواوی احتمالا سه مدل از سری پی ۵۰ به نام‌های پی ۵۰ پرو، پی ۵۰ پرو پلاس و نسخهٔ استاندارد را در دست ساخت دارد که هر یک از این محصولات، جانشین مدلی از سری پی ۴۰ هستند. مدل پایهٔ سری که پی ۵۰ نام دارد از تراشهٔ کرین 9000E استفاده می‌‌کند و مدل پی ۵۰ پرو و پی ۵۰ پرو پلاس  مجهز به تراشهٔ کرین ۹۰۰۰ خواهند شد. طبق گفته‌ها، تراشه کرین 9000E مدل تضعیف‌شده‌ی کرین ۹۰۰۰ است؛ تراشه‌ای که بر مبنای معماری ARM طراحی شده و TSMC وظیفه‌ٔ تولید انبوه آن را به عهده دارد.
 
اگر اخبار مرتبط با هواوی را  دنبال کرده باشید، از حواشی عجیب این شرکت با دولت آمریکا در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ مطلع هستید؛ دوران پرفرازو‌نشیبی که تصمیمات گرفته‌شده در آن بازهٔ زمانی، همچنان به هواوی آسیب می‌زند. شرکت چینی تلاش کرد قبل از شروع تحریم‌های جدید تعداد زیادی تراشهٔ کرین ۹۰۰۰ بسازد.
 
نتیجهٔ تلاش‌های هواوی به ساخت ۸٫۸ میلیون واحد تراشهٔ کرین ۹۰۰۰ ختم شد تا محصولاتی از جمله سری میت ۴۰، میت ایکس ۲ و سری پی ۵۰ از آن استفاده کنند. اما دقیقا مشخص نشده است کدام قطعه از سری پی ۵۰ با کمبود مواجه شده و شرکت چینی چقدر زمان برای تأمین قطعات مورد نیاز صرف خواهد کرد. چنین مواردی روی عرضهٔ سری پی ۵۰ تأثیر مستقیم دارند و تا زمانی‌که قطعات مورد نیاز تأمین نشوند، عرضهٔ سری پی ۵۰ با تأخیر مواجه خواهد شد. 
 
چندی پیش هواوی، امتیاز برند آنر را به شرکت دیگری فروخت و همین امر سبب شد که احتمال فروش بخش قابل توجهی از فعالیت‌های هواوی مطرح شود؛ اما رن ژنگ‌فی، مدیرعامل شرکت چینی، در مصاحبه با رسانه‌ها گفت کتصمیمی برای فروش بخش موبایل هواوی گرفته نشده است و سران این شرکت در نظر دارند با دولت جدید ایالات متحده به ریاست جو بایدن مذاکره کنند.
 
درصد قابل توجهی از درآمد هواوی را بخش موبایل آن تأمین می‌کند؛ به ‌صورتی‌ که در برخی از بازارها سهم قابل توجهی دارد و از دست دادن چنین درآمدی می‌تواند ضربات سنگینی به آن وارد کند. بسیاری از رسانه‌ها معتقد هستند که فروش برند آنر تصمیم درستی بوده است تا هواوی بتواند منابع خود را به محصولات برند اصلی اختصاص بدهد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.