ICTna.ir – براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، دکتر ابراهیم محمودزاده، مدیرعامل اسبق صنایع الکترونیک ایران (صاایران)، رئیس اسبق هیئت مدیره ایرانسل و رئیس فعلی هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، بعنوان گزینه اصلی تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت جدید قرار گرفته است.
براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا، نام وی در کنار دکتر عیسی زارعپور (رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوهقضائیه) و همچنین دکتر مهدی اخوان بهابادی (مدیرعامل فعلی همراه اول، قائم مقام پیشین رئیس سازمان صدا و سیما در امور فناوری و رسانههای نوین و دبیر اسبق شورای عالی فضای مجازی و رئیس اسبق مرکز ملی فضای مجازی) بعنوان اصلی ترین گزینه های معرفی بعنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس شورای اسلامی از سوی ابراهیم رئیسی قرار گرفته است.
ابراهیم محمودزاده کیست؟
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، ابراهیم محمودزاده، متولد 1334 در دامغان است. مدیرعامل اسبق و غیرنظامی صاایران، در حال حاضر عضو رسمی هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر با رتبه دانشیار پایه 22 و رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران از آذر 1399 است.
محمودزاده 66 ساله لیسانس مهندسی الکترونیک خود را در سال 1362 از دانشگاه ایالتی واشنگتن دریافت کرده و از سازمان مدیریت صنعتی در سال 1375 کارشناسی ارشد MBA خود را اخذ کرده است.
وی دکترای تخصصی مدیریت استراتژیک تکنولوژی خود را هم در سال 1380 از دانشگاه عالی دفاع ملی دریافت کرده است.
تالیف و ترجمه 5 جلد کتاب، نزدیک به 100 مقاله علمی و پروژه تحقیقاتی و مالی بخش دیگری از رزومه ابراهیم محمودزاده است.
10 سال مدیرعاملی شرکت صاایران، حضور در فهرست موسسین ایرانسل و نزدیک به 10 سال عضویت در هییت مدیره و ریاست هییت مدیره ایرانسل، سه دوره معاونت وزیر دفاع در حوزه های طرح و برنامه، بودجه و آماد، ریاست شورایعالی (هییت مدیره) صاایران، ریاست هییت مدیره شرکت سرمایه گذاری غدیر، مدیرعاملی و ریاست هییت مدیره سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) و ریاست هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران از جمله سوابق اجرایی محمودزاده طی سالهای گذشته است.
محمودزاده در حاشیه مجمع سهامداران مخابرات ایران، با بیان اینکه فضای مخابرات کشور و زیست بوم دیجیتال به نحوی است که مصرف و استفاده مردم از تلفن ثابت و همراه و پهنای باند رو به افزایش است،
گفته بود: به دنبال برنامه جهشی برای امسال هستیم و باید سهامداران ما امسال وضع مطلوب تری در مقایسه با سال گذشته پیدا کنند. وی پیش از این
تاکید کرده بود "فناوری هاو تجهیزات موجود در مخابرات ایران، قدیمی ست و باید برای به روزرسانی آن ها هزینه شود .زیرا که راهبردهای جدید باید متاثر از فناوری های جدید و نو باشد."
رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، 27 اردیبهشت امسال و همزمان با روزجهانی مخابرات با تشریح پیاده سازی زیست بوم دیجیتال به عنوان سرفصل تعیین شده اتحادیه جهانی مخابرات
اعلام داشته بود: اتحادیه جهانی مخابرات با توجه به حوزه اینترنت اشیا و نسل پنجم در تکنولوژی هایتک سرفصل هایی را برای فعالیت های ارتباطی تعریف کرده است که شرکت مخابرات ایران نیز به تبعیت از آن در حال طرح و بازآفرینی برنامه های ارتباطی خود است.
محمودزاده پیش از این با بیان اینکه ما هنوز فاصله زیادی تا درک واقعی فضای مجازی داریم
اظهار داشته بود: باید با نگاه دقیق تر، زیست بوم فضای مجازی و دیجیتالی شویم.