اینترنت و شبکه

رسانه‌های اجتماعی

فناوری اطلاعات

August 9, 2021
14:43 دوشنبه، 18ام مردادماه 1400
کد خبر: 127350

تریبون آزاد دانشجویان علوم پزشکی درباره طرح حمایت از کاربران

 
تریبون آزاد مجازی با موضوع «طرح صیانت یا طرح نابودی اینترنت» توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.
 
در این تریبون آزاد تعدادی از دانشجویان در مورد طرح صیانت از کاربران و خدمات پایه فضای مجازی نظرات خود را اعلام کردند.
 
دانشجوی شماره ۶: من مخالف این طرح هستم، به دلیل اینکه طرح‌های محدود کننده این چنینی صرفاً باعث لجبازی بیشتر مردم می‌شود و نتیجه عکس می‌دهد. بهترین راه حل همیشه فرهنگ سازی درست است که متأسفانه در کشور ما نقش کمرنگی را دارد؛ ضمناً چنین طرحی و کاهش پهنای باند و عملاً از دور خارج کردن پیام‌رسان های خارجی در شرایطی که ما جایگزین داخلی با کیفیت نداریم به نوعی ایجاد بایکوت رسانه‌ای و مصداق کاهش آزادی‌های مردم، علی الخصوص آزادی بیان است که با آرمان‌های ما فاصله بسیاری دارد.
 
دانشجوی شماره ۲: این طرح باعث زیان کسب و کارهای بسیاری می‌شود که در این دو سال رشد چشمگیری رو هم داشتند و درآمد اصلی عده زیادی از این راه است. این طرح آمار بی کاری را بالا می‌برد.
 
دانشجوی شماره ۱۲: ببینید سازمان دهی اینترنت به خودی خود چیز بدی نیست و به نظر من این قسمت کار مشکلی ندارد و حتی گاهاً لازم است. اما شیوه اجرای آن بسیار بد است؛ ما در سطح جهانی چین را داریم که در حال اجرای این طرح است. اما آنها ۳٠ سال است که در حال اجرای این برنامه هستند. در حالی که متأسفانه در کشور ما قصد دارند که این طرح را در عرض چند ماه بدون توجه به زیرساخت‌ها اجرا کنند.
 
دانشجوی شماره ۱: به نظر من علاوه بر مشکلاتی که دوستان گفتند یکی دیگر از مشکلات این طرح، نبود شفافیت در اجرای آن است. طبیعتاً وقتی ذهن مردم آماده نباشد و آن‌ها محرم شناخته نشوند و از جزئیات آن باخبر نشوند، طبیعی است که مردم بی اعتماد می‌شوند. وقتی که طرح قرار نیست در صحن علنی مجلس مطرح شود و اصل هشتاد و پنجی می‌شود و به کمیسیون فرهنگی می‌رود که خیلی از اعضای آن رشته نا مرتبط با موضوع پیش آمده دارند؛ طبیعی است که مردم بی اعتماد می‌شوند و تصور می‌کنند که دست‌هایی پشت پرده برای محدود کردن راه‌های انتقال اخبار و پخش شدن آن وجود دارد.
 
دانشجوی شماره ۸: به نظر من این طرح عملی نیست و مثل طرح فیلتر تلگرام و تبلیغ برای پیام رسان های داخلی، صرفاً هزینه‌ای را بر مردم و نظام تحمیل خواهد کرد و طرحی شکست خورده خواهد بود چون امکان اجرای آن و زیر ساخت‌هایش ممکن نیست.
 
در این تریبون آزاد جهت ایجاد فضای آزادانه تر و بدون سانسور و جلوگیری از فاش شدن هویت دانشجویان، اسامی دانشجویان با یک عدد مشخص شد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.