مدیرعامل درمانکده خبر داد: سهم بازار ۲۱ میلیارد دلاری سلامت دیجیتال در ۲۰۱۹
ICTna.ir – مدیرعامل و موسس استارتاپ درمانکده گفت: درحال حاضر ارزش بازار سلامت در دنیا ۱۰ تریلیون دلار است و سهم بازار سلامت دیجیتالی از حوزه بهداشت و سلامت در سال ۲۰۱۹ به ۲۱ میلیارد دلار رسید و پیشبینی میشود این رقم در سال ۲۰۳۰ به ۱۲۳ میلیارد دلار برسد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، محسن صدر در نشست خبری آنلاین با اشاره به افزایش استفاده مردم از خدمات دیجیتال بهداشت افزود: درحالی که در سال ۲۰۱۹ تنها هشت درصد مردم از این خدمات استفاده میکردند، اکنون این رقم به ۲۹ درصد افزایش یافته است.
او با اشاره به اینکه اگر دولت در دوران پاندمی کرونا از ظرفیت استارتاپها استفاده میکرد، خیلی از مسایل اتفاق نمیافتاد، اظهار داشت: تا چهار سال آینده استارتاپهای حوزه سلامت جزو جداییناپذیر حوزه درمان خواهند شد.
صدر افزود: بودجه سامانههای دیجیتال وزارت بهداشت تنها ۳۰۰ میلیون تومان است و به زودی کشور به این نتیجه میرسد که برای حل بهرانهای بهداشت و سلامت یک راه دیجیتال هلث هم وجود دارد اما متاسفانه هنوز اقدامی برای توسعه زیرساختهای آن صورت نگرفته است.
او با بیان اینکه کرونا رشد بازار سلامت دیجیتال را تشدید کرد، گفت: با افزایش دسترسیپذیری، تمایل مردم به استفاده از خدمات دیجیتال در این دوران افزایش یافت و در همین زمان مردم کاهش ۱۵ درصدی در خدمات بهداشتی و درمانی را بر بستر دیجیتال تجربه کردند.
به گفته او، در سال ۱۴۰۰ در ایران بازار دیجیتال هلث رشد سه برابری داشته است و کل سرمایهگذاری صورت گرفته در این بخش ۵۰ میلیارد تومان بوده که ۲۰ میلیارد تومان آن طی دو سال گذشته بوده است.
صدر سهم درمانکده از بازار سلامت دیجیتال ایران را ۲۰ درصد عنوان کرد و فت: قصد داریم طی ۱۸ ماه آینده این سهم بازار را ۲.۵ برابر کنیم چون طی چند سال گذشته زنجیره ارزش آن را ساختهایم.
او درباره استفاده این استارتاپ حوزه سلامت از فناوریهای روز دنیا مانند اینترنت اشیا و واقعیت افزوده گفت: درحال حاضر روی موضوع تله رادیولوژی کار میکنیم و دستگاهی طراحی کردهایم که در شبکه رادیولوژی وجود ندارد.