اپلیکیشن

اینترنت و شبکه

تلفن همراه

فناوری اطلاعات

October 11, 2021
14:20 دوشنبه، 19ام مهرماه 1400
کد خبر: 129322

آموزش و پرورش از حضوری شدن تمامی مدارس تا پایان آبان خبر داد

 
معاون آموزش متوسطه وزات آموزش و پرورش با بیان اینکه صدور مجوز بازگشایی حضوری مدارس، منوط به تکمیل و ارائه چک لیست‌های بهداشتی و خودارزیابی مدیران مدارس است، اعلام کرد بر اساس الگوی بازگشایی مدارس، تمام مدارس از پایان آبان به شیوه حضوری به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
 
«علیرضا کمرئی» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس و معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست مجازی معاونان وزیر با مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها و روسای ادارات آموزش و پرورش مناطق سراسر کشور به تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در خصوص «بازگشایی مدارس»، «آغاز سال جدید تحصیلی» و «از سرگیری آموزش های حضوری» پرداخت و گفت:
 
«در ۱۹ ماه گذشته، وقفه‌هایی در امر آموزش ایجاد شد و شیوع کرونا، شرایط عادی فعالیت مدارس ما را تغییر داد و شوکی طولانی و زیانباری به سیستم آموزشی و یادگیری دانش‌آموزان وارد کرد که به طور یقین، روی رفتارها و بعضی عادات ما هم اثر سوء گذاشت. با توجه به این نکته، بازگشت به شرایط پیشین با قدری دشواری همراه است که امیدوارم با درنگ و درایت مدیران آموزش و پرورش مناطق کشور بتوانیم این فرآیند را به خوبی طی کرده و به شرایط عادی برگشته و با تلطیف شرایط بهداشتی کشور، به وضعیت پایدارتری برسیم تا بتوانیم روند فعالیت‌های تربیتی خود را از سر بگیریم.»
 
به گفته وی با توجه به شرایط و تصمیم ستاد ملی کرونا قرار شده است با سیاست آرام و تدریجی به سمت بازگشایی حضوری مدارس حرکت کرده و بر فعالیت‌های آموزشی و تربیتی به صورت ترکیبی (در فضای مجازی و به صورت حقیقی در مدرسه وحضوری) تاکید شود.
 
 
کمرئی با بیان اینکه به تدریج در طول دو ماه آینده به سمت آموزش‌های حضوری گرایش پیدا خواهیم کرد، گفت:
 
«خوشبختانه این سیاست مورد تایید و تاکید دولت هم قرار گرفته و الگوی آموزشی ما برای دولت ارسال و مورد توافق کامل قرار گرفته است؛ لذا امیدواریم با بهبود روند واکسیناسیون و کنترل بیماری، بتوانیم سرعت فرآیند بازگشایی مدارس را افزایش دهیم. با توجه به نگرانی‌هایی که نسبت به فعالیت‌های تربیتی داشتیم و آسیب‌هایی که در اثر آموزش مجازی به دانش‌آموزان وارد شده، اکثر والدین و خانواده‌ها تمایل به بازگشایی مدارس دارند و در این مسیر با ما همراه هستند و لازم است مدیران مناطق و روسای ادارات، افکار عمومی را اقناع کنند تا خانواده‌ها با آسودگی خاطر بیشتری زمینه حضور فرزندانشان در مدارس را فراهم نمایند.»
 
او تاکید کرد بر اساس الگوی بازگشایی مدارس، تمام مدارس تا پایان آبان ماه به صورت حضوری به فعالیت خود ادامه خواهند داد اما در شرایط مطلوب، ممکن است این کار سریع تر انجام شود: «در این زمینه باید با دقت و سرعت بیشتری الگوی بازگشایی را تبیین کنیم تا بتوانیم بر کارها نظارت داشته باشیم و با استناد بر گزارش‌های خوبی که به دست می‌آوریم، سیاست‌های آینده بازگشایی مدارس را برنامه‌ریزی و هدفگذاری کنیم.»
 
تاکید بر طراحی سامانه‌های نظارت بر مدارس
 
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امکان سرکشی به تک تک واحدهای آموزشی برای ما میسر نیست تاکید کرد بایستی سامانه‌هایی طراحی و راه‌اندازی شوند تا دید کلی و کلان به مسئولان ارائه کند: «در حال حاضر بیش از ۱۱۲ هزار مدرسه داریم و بدون تردید امکان نظارت سریع در هیچ یک از سطوح منطقه، استان و ستاد وجود ندارد، مگر اینکه برای نظارت، به سامانه‌ها اعتنا و اتکا کنیم و این سامانه‌ها وقتی قابل اتکاست که داده‌های ثبت شده در آن قابل اعتماد و محکم و دقیق باشد.»
 
 
او با تاکید بر اینکه همه مدارس بر اساس اولویت، بایستی چک‌لیست‌های بهداشتی مدرسه را تکمیل کنند، تکمیل چک‌لیست را قدم اول در ورود به آموزش حضوری یا غیرحضوری دانست:
 
«تاکنون بیش از ۹۰ هزار چک لیست بهداشتی، تکمیل و ارسال شده است. مدیران دقت کنند که در دستورالعمل‌های بهداشتی یک مرحله خود ارزیابی مدرسه باید انجام شود که این در واقع همان خود ارزیابی مورد تایید معاونت تربیت بدنی و سلامت است و ناظران بیرونی نیز برای انجام نظارت از این چک لیست‌ها و خودارزیابی های انجام شده استفاده خواهند کرد. تاکید می‌کنم مدیران مناطق و روسای ادارات حتما بر تکمیل چک لیست‌ها از سوی مدیران مدارس، نظارت و پیگیری دقیق داشته باشند.»
 
به گفته کمرئی اولویت مناطق در بازگشایی مدارس به صورت حضوری، مدارس روستایی است: «بی تردید می‌توان گفت مدارس روستایی ما با هر جمعیتی، حتی با تعداد ۳۰ نفر دانش‌آموز، به شرط داشتن مجوز، باید فعالیت حضوری داشته باشند و مدارسی که مجوز برایشان صادر نشده باید ابتدا چک لیست‌ها را کامل نمایند تا امکان صدور مجوز بازگشایی برای آن‌ها فراهم شود.»
 
تا روز گذشته حدود ۲۶ هزار و ۶۷۲ مدرسه ابتدایی چک لیست‌های خود را پر کرده‌اند و از منطقه تقاضای بازگشایی حضوری کرده‌اند. همچنین ۳هزار و ۱۴۴ مدرسه متوسطه دوم چک لیست‌های خود را تکمیل کرده‌اند.
 
لازم به ذکر است روز گذشته وزیر علوم از حضور دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی از ۱۵ مهرماه و دانشجویان مقطع کارشناسی از ۱۵ آبان ماه به صورت حضوری در کلاس‌های درس بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا خبر داده بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.