سازمان نظام صنفی رایانهای تهران برای شناسایی شرکتهای عضو سازمان که از سوی اتحادیه فناوران رایانه شهر تهران اخطاریه پلمب دریافت کردند، فراخوان منتشر کرد. این شرکتها تا ۱۵ دیماه میتوانند از طریق سازمان نصر تهران برای پیگیری این موضوع اقدام کنند.
در روزهای اخیر نامهای با امضای محمدرضا فرجی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران برای شرکتهای فناوری اطلاعات ارسال میشود تا آنها نسبت به دریافت مجوز از این اتحادیه اقدام کنند. در این نامه آمده اگر این شرکتها تا ۱۵ روز نسبت به دریافت پروانه کسب اقدام نکنند، این اتحادیه ماده ۲۷ قانون نظام صنفی را اعمال میکند. براساس این ماده «محل دایر شده به وسیله هر شخص حقیقی یا حقوقی که پروانه کسب برای آن صادر نشده است با درخواست اتحادیه و تایید اتاق اصناف شهرستان توسط نیروی انتظامی پلمب میشود.»
این موضوع در حالی رخ میدهد که براساس گزارش روابط عمومی سازمان نصر تهران در جلسه دیدار نمایندگان این سازمان با رئیس و اعضای هیأت مدیره اتحادیه فناوران یارانه شهر تهران مبنی برای حل و فصل موضوع پلمب شرکتهای عضو نصر تهران که در تاریخ ۱۷ شهریورماه در محل اتحادیه فناوران یارانه شهر تهران برگزار شد، تفاهم شد ارسال اخطار پلمب توسط اتحادیه به شرکتهای عضو نصر تهران، مگر شرکتهایی که شاکی خصوصی دارند متوقف شده و ارسال اخطار پلمب به شرکتهایی که شاکی خصوصی دارند، از طریق مکاتبه با دبیرخانه نصر تهران انجام شود.
دراین جلسه همچنین مقرر شد کارگروهی متشکل از نمایندگان دو طرف تشکیل و موضوعات مطروحه طی جلساتی منظم بررسی شود. بر همین اساس، فرهاد کرمزاده و آیدین عدالت، دو نفر از اعضای هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برای عضویت در کارگروه مشترک به اتحادیه فناوران رایانه معرفی شدند.
اما با گذشت حدود ۲ ماه از این توافق، اتحادیه فناوران برای اعضای سازمان نصر تهران به ویژه شرکتهای فعال در حوزه B2B و B2G اخطاریه پلمب ارسال میکند. پیشتر هم در آبان ماه ۹۷ این اتحادیه به شرکتهای عضو سازمان نصر اخطاریه پلمب ارسال میکرد که در آنزمان محمدباقر اثنیعشری،رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در نامهای با تاکید براینکه این سازمان با اتحادیه در این مورد به توافقاتی رسیده بودند،از تداوم ارسال اخطاریه پلمب از سوی اتحادیه فناوران رایانه تهران به شرکتهای عضو این سازمان خبر داده بود.
البته سیدمهدی میرمیرانی، رئیس وقت اتحادیه فناوران رایانه تهران در آن زمان اعلام کرد که به هیچیک از شرکتهای عضو سازمان نظام صنفی رایانهای اخطاریهای ارسال نکردند بلکه این اخطارها برای سال ۹۶ بوده و شرکتها به این هشدارها بیتوجهی کردند و پیگیری نکردند حالا واحدهای آنها در حال پلمب شدن است.
هماکنون با ادامه این روند، در نشست کلاب هاوسی که سازمان نصر با همین موضوع برگزار کرده بود،حاضران به ارائه راهکارهایی برای حل این موضوع مانند استفسار از شورای عالی فضای مجازی و دریافت نظریه مشورتی از مجلس از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری، اتحاد و گفتوگو و پیگیری از طریق قانون حمایت از پدیدآورندگان نرمافزارهای رایانهای به عنوان قانون بالادستی تشکیل نظام صنفی رایانهای پرداختند. در نهایت حسین اسلامی، رئیس سازمان نصر تهران تاکید کرد که سازمان اقدامات حقوقی پیگیریهای لازم را انجام میدهد و در کنار آن، اطلاعرسانی از طریق رسانهها نیز ادامه خواهد داشت.
در این مورد هم امروز (۱۵ آبانماه) سازمان نصر طی فراخوانی از کلیه شرکتهای عضو که از سال ۹۸ تاکنون اخطاریه پلمب دریافت کردهاند یا با تهدیدهای مشابهی روبهرو شدهاند، دعوت کرد حداکثر تا روز چهارشنبه، ۱۵ دی ماه سال جاری مشخصات و تصویر اخطاریه، نام فرد ابلاغ کننده و سایر مستندات مربوطه را به آدرس الکترونیک Info@tehrannsr.org ارسال کنند.