اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

November 6, 2021
15:30 شنبه، 15ام آبانماه 1400
کد خبر: 130118

مدیرعامل افرانت: خدمات ابری این شرکت با نام «ابر اول» به زودی محصولات ویژه‌ای عرضه خواهد کرد

 
مدیرعامل افرانت در آستانه بیست و چهار سالگی این شرکت تاکید کرد که آنها قصد توسعه خدمات ابری این شرکت را دارند و زین پس نام «ابر اول» را برای ارائه این خدمات انتخاب کردند. او همچنین در این نشست خبری طرح صیانت اگر به درستی اجرا شود می‌تواند مانع از خروج دیتا و ارز از کشور شده و در دنیای آینده‌ای که نبرد بر سر دیتا است، کاری کند تا ایران بتواند در این زمینه قدرتمند باشد و برنده شود. او تاکید کرد که طرح صیانت به تحقق شبکه ملی اطلاعات کمک کرده و فعلا نباید آن را تماما قضاوت کرد.
 
جشن بیست و چهار سالگی افرانت با حضور اصحاب رسانه برگزار شد و طی آن مدیرعامل مجموعه «فریبرز باذرجانی» ضمن تشریح اقدامات این شرکت به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. باذرجانی در این نشست با اعلام اینکه افرانت حالا در ۶ رسته فناوری فعالیت دارد اعلام کرد که گواهینامه‌های گوناگونی نظیر گواهینامه شرکت‌های دانش بنیان را نیز در اختیار دارند و بیش از ۱۲۵ مشتری در بین شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.
 
اگر طرح صیانت به درستی اجرا بشود می‌تواند باعث بهبود ارائه خدمات بشود
باذرجانی در این نشست در پاسخ به این پرسش دیجیاتو که موضع افرانت در برابر طرح صیانت چه خواهد بود اعلام کرد که از نظر شخص او این طرح را نباید زود قضاوت کرد: «زمانی که می‌توان دیتا را در کشور داشته باشیم و سرویس‌ها را در داخل هاستینگ کنیم، واقعا چرا دیتاها را به خارج کشور ببریم و ترافیک بین‌الملل ایجاد کنیم؟ ما این امکانات را داریم و آن را انجام نمی‌دهیم و کاری می‌کنیم که هزینه‌های ارزی برای ورود و خروج دیتا بسیار زیاد شود در صورتی که می‌توان بسترسازی کرد و از این دیتا نهایت استفاده را برد.»
 
مدیرعامل افرانت تاکید کرد در آینده هر کشوری که دیتا را داشته باشد و بتواند آن را آنالیز کند برنده خواهد بود و در مسائل مختلفی نظیر اینترنت اشیا و اینترنت فایوجی و VR و… که آینده فناوری هستند نیز «دیتا» مهمترین فاکتور است: «من در دیدگاه صیانت مساله قطع اینترنت را نمی‌بینم و باور دارم اگر زیرساخت توسعه پیدا کند می‌توان خدمات بهتری ارائه کرد.» باذرجانی تاکید کرد رویکردی از مسئولان مرتبط با طرح صیانت دیده اینست که این طرح تا جای ممکن به دنبال حمایت از تولیدات داخل و محصولات داخل و رویکردهایی از این جنس است.
 
باذرجانی در ادامه این نشست اعلام کرد که پهنای باند دیتاسنتر آنها در سال ۹۹ به ۱۲۰ گیگابیت بر ثانیه رسیده و آنها قصد دارند به رشد این موضوع تمرکز کنند. به گفته باذرجانی ظرفیت دیتاسنتر آنها در حال حاضر ۲۰۰ رک است که به زودی به ۲۴۰ رک خواهد رسید و تا پایان سال ۱۴۰۴ قصد دارند تا به ۱۲۰۰ رک برسند. او با اشاره به فعالیت‌های جدید افرانت همچون فعالیت در لایه ابری اعلام کرد که آنها در هر سه لایه iaas و paas و saas فعالیت دارند و می‌خواهند به زودی بحث API مارکت پلیس را نیز در این زمینه عرضه کنند. او با اعلام اینکه زین پس خدمات ابری افرانت با نام «ابر اول» عرضه خواهد شد خبر از رونمایی دو محصول کاملا جدید در حوزه خدمات ابری در آینده‌ای نزدیک داد.
 
«ابر اول» نام خدمات ابری افرانت خواهد شد
 
 
باذرجانی در پاسخ به دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا فعالیت در این بسترها را دیر آغاز نکردند و قصد دارند چه سهمی از بازار داشته باشند گفت: «دیر شروع کردن بهتر از هرگز شروع کردن است هرچند ما اولین خدمات ابری را در کشور ارائه می‌دادیم و در حال حاضر قصد داریم این محصولات را بسته به نیاز افراد و شرکت‌ها توسعه ببخشیم. ما پلتفرم زیرساختی آوردیم و توسعه‌های خوبی هم در این مسیر پیدا کردیم و تمام خدمات ما به صورت Hardware است که برای کیفیت و سرعت سرویس‌ها بسیار بهتر عمل می‌کند. شرکت‌هایی مانند وی او دی‌ها می‌توانند با این خدمات کیفیت بهتری را تجربه کنند.»
 
مدیرعامل افرانت تاکید کرد که آن ظرف کمتر از یک سال توانستند این موارد را پیاده سازی کنند و ابراز امیدواری کرد که به زودی سهمی قابل توجه در بازار پیدا خواهند کرد: «در حال حاضر چون فعالیت را تازه شروع کردیم سهم بزرگی از بازار را نداریم اما مشتریان بزرگی در میان اپراتورها و شرکت‌ها داریم و به زودی اخبار خوبی در این باره منتشر خواهیم کرد.»
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.