اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

December 29, 2021
11:57 چهارشنبه، 8ام دیماه 1400
کد خبر: 131842

چین از آمریکا به علت ماهواره‌های ایلان ماسک به سازمان ملل شکایت کرد

 
پس از شکایت چین به سازمان ملل مبنی بر اینکه ایستگاه فضایی این کشور مجبور به اقدام برای جلوگیری از برخورد با ماهواره‌های پرتاب شده آمریکا در پروژه خدمات اینترنتی استارلینک شده است، ایلان ماسک با واکنش شدید رسانه های اجتماعی در چین مواجه شد.
 
 به نقل از بی بی سی، پس از شکایت چین به سازمان ملل مبنی بر اینکه ایستگاه فضایی این کشور مجبور به اقدام برای جلوگیری از برخورد با ماهواره های پرتاب شده آمریکا در پروژه خدمات اینترنتی استارلینک شده است، ایلان ماسک با واکنش شدید رسانه های اجتماعی در چین مواجه شد.
 
دولت چین می گوید که ایستگاه فضایی این کشور در سال جاری میلادی دو "مواجهه نزدیک" با ماهواره های استارلینک داشته است.
 
بر اساس این گزارش، حوادث مطرح شده در شکایت چین که تحویل آژانس فضایی سازمان ملل شده، هنوز به طور مستقل تأیید نشده است.
 
استارلینک یک شبکه اینترنتی ماهواره ای است که توسط شرکت متعلق به ایلان ماسک یعنی اسپیس ایکس، اداره می شود.
 
ماسک در میان مردم چین به خوبی شناخته شده است، حتی زمانی که شرکت سازنده خودروهای برقی وی یعنی تسلا تحت نظارت فزاینده ای از سوی تنظیم کننده های این کشور قرار دارد.
 
بر اساس سندی که چین در ماه جاری میلای به دفتر امور فضایی سازمان ملل متحد ارسال کرد، این حوادث در 1 ژوئیه و 21 اکتبر رخ داده است.
 
پکن در سند منتشر شده در وب سایت این آژانس گفت: به دلایل ایمنی، ایستگاه فضایی چین اقدام پیشگیرانه برای برخورد را اجرا کرد.
 
شرکت آمریکایی اسپیس ایکس نیز به درخواست بی بی سی برای اظهار نظر پاسخ نداد.
 
پس از علنی شدن این شکایت، ماسک، شرکت استارلینک و ایالات متحده به شدت در رسانه اجتماعی ویبو Weibo چین که پلتفرمی شبیه به توییتر است، به شدت مورد انتقاد قرار گرفتند.
 
یکی از کاربران این شبکه ماهواره های استارلینک را "فقط انبوهی از زباله های فضایی" توصیف کرد.
 
به گفته برخی دیگر، این ماهواره ها "سلاح های جنگ فضایی آمریکایی" هستند و "ماسک "سلاح" جدیدی است که توسط دولت و ارتش ایالات متحده ایجاد شده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.