اپلیکیشن

تجارت الکترونیک

تلفن همراه

رسانه‌های اجتماعی

فناوری اطلاعات

January 22, 2022
11:40 شنبه، 2ام بهمنماه 1400
کد خبر: 132529

باید از ظرفیت پلتفرم‌ها و استارت‌آپ‌های داخلی در اشتغال زایی استفاده کرد

 
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: قطعا یکی از عرصه هایی که می تواند در بحث اشتغالزایی تاثیرگذار باشد و به طور ویژه از تخصص های نوین جوانان استفاده کند، بحث توسعه کسب وکارها در بستر این اپلیکیشن ها و پلتفرم های داخلی فعال در این حوزه است.
 
مجتبی یوسفی  با اشاره به ظرفیت استارت آپ ها و پلتفرم های خرید آنلاین داخلی در حوزه توسعه کسب و کارها، بیان کرد: یکی از موضوعات جدید در حوزه اشتغال به ویژه در حوزه کسب و کارهای جدید استفاده از پلتفرم ها و بسترهای فضای مجازی است، ما چه بخواهیم و چه نخواهیم امروز نوع تجارت تغییر کرده است. امروز شاهدیم که قریب به ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی بسیاری از کشورها به تجارت در فضای الکترونیکی و های تک و پلتفرم های خرید آنلاین اختصاص دارد.
 
وی در ادامه اظهار کرد: مدتی پیش کسی فکر نمی کرد که در قالب پلتفرم ها کسی بتواند کسب وکاری ایجاد کند. ما قبلا در فضای ارتباطات دیجیتال و الکترونیکی در بستر فضای مجازی  سایت های تجاری داشتیم که صرفا به صورت تک بعدی بحث خرید و فروش انجام می دادند، اما با انجام یک کار ترکیبی شاهد یک جهش در این حوزه هستیم.
 
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مثال بارز آن بحث تاکسی های اینترنتی است؛ کسب و کارهای ثابت که در حوزه حمل و نقل ارائه خدمات داشتند در ابتدا نسبت به این پلتفرم ها مقاومت داشتند و کسی باورش نمی شد که یک تلفن همراه بتواند هم موقعیت مسافر را شناسایی کند و هم موقعیت راننده را و کار قیمت گذاری و پرداخت آنلاین هم انجام دهد.
 
این عضو هیات رئیسه مجلس در ادامه تاکید کرد: متاسفانه امروز سهم ما از اقتصاد دیجیتال زیر ۵ درصد است. این آمار نشان می دهد ما همچنان شیوه سنتی را در حوزه تجارت چه در داخل و چه در خارج پیش گرفته ایم. قطعا یکی از عرصه هایی که می تواند در بحث اشتغالزایی تاثیرگذار باشد و به طور ویژه از تخصص های نوین جوانان استفاده کند، بحث توسعه کسب و کارها در بستر این اپلیکیشن ها و پلتفرم های فعال در این حوزه است.
 
یوسفی افزود: ما اگر بتوانیم از ظرفیت پلتفرم های داخلی فعال در این حوزه استفاده کنیم، مزیت های متفاوت گوناگونی به همراه دارد. زمانی که پلتفرم داخلی باشد ثبت مالکیت شده و درآمد آن برای جوان متخصص خودمان است. از سوی دیگر یک بازار ایمن به وجود می آید و از سوءاستفاده های احتمالی جلوگیری می شود. بنظر می رسد که یکی از بازارهای جدید که در حوزه اشتغال باید بر روی آن سرمایه گذاری کرد و حتی تحریم ها نیز بر روی آن اثر ندارد همین استارت آپ ها و پلتفرم های خرید آنلاین داخلی است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.