اپلیکیشن

تلفن همراه

رسانه‌های اجتماعی

February 19, 2022
14:17 شنبه، 30ام بهمنماه 1400
کد خبر: 133411

توییتر ابزاری برای مقابله با توهین در اختیار کاربران می‌گذارد

 
توییتر در حال افزایش دسترسی به قابلیتی به نام حالت امن (Safety Mode) است که ابزارهایی برای مقابله با توهین و سوءاستفاده در اختیار کاربران می‌گذارد. توهین و سوءاستفاده همچنان یکی از مشکلات اصلی این پلتفرم است. حالت امن یا سیفتی مود که اولین بار در سپتامبر ۲۰۲۱ برای آزمایش در اختیار یک گروه کوچک از کاربران گذاشته شد از امروز در اختیار کاربران انگلیسی‌زبان بیشتری از جمله در آمریکا، انگلستان، کانادا، استرالیا، ایرلند و نیوزیلند قرار می‌گیرد.
 
 به نقل از تک‌کرانچ،‌ طبق اعلام توییتر، افزایش دسترسی به آنها اجازه می‌دهد تا عملکرد حالت امن را بهتر ببینند و در مورد اصلاحات احتمالی تصمیم‌گیری کنند. طبق اعلام این پلتفرم شبکه اجتماعی، زمانی که نیاز به فعال‌سازی این قابلیت باشد این پلتفرم به کاربر هشدار می‌دهد.
 
توییتر به عنوان یک پلتفرم شبکه اجتماعی با مشکلات مداومی در زمینه سلامت مکالمه روبه‌روست. این شرکت در سال‌های گذشته با چندین تغییر و به‌روزرسانی سعی در مقابله با این مشکل داشته است که از این بین می‌توان به قابلیتی برای مخفی کردن پاسخ‌های نامطلوب و توهین‌آمیز که برای نمایش آنها باید یک بار دیگر کلیک کنید؛ قابلیتی که افراد مجاز به پاسخ را محدود می‌کند؛ امکان مخفی شدن کاربران از جست‌وجو؛ و هشدار در مورد مکالماتی که از مسیر اصلی خارج شده‌اند و خیلی قابلیت‌های دیگر اشاره کرد.
 
اما حالت امن ابزاری دفاعی‌تر است که مکالمات را در مسیر درست خود قرار می‌دهد.
 
این ابزار به صورت خودکار حساب‌هایی را که با زبان توهین‌آمیز صحبت کرده یا پاسخ ناخواسته و مکرر- مثل توهین یا اشار‌ه‌های نفرت‌انگیز- ارسال می‌کنند به مدت هفت روز مسدود می‌کند. در صورت فعال بودن حالت امن، حساب‌های مسدودشده امکان دنبال کردن حساب فرد مورد نظر، مشاهده توییت‌ها و پاسخ‌های او یا ارسال پیغام مستقیم به او را نخواهند داشت.
 
 
فعال‌سازی حالت امن در اپلیکیشن توییتر
الگوریتم‌های توییتر با دسترسی به زبان پاسخ‌ها و آزمایش رابطه بین مؤلف توییت و افرادی که به آن پاسخ داده‌اند، حساب‌هایی را که باید به صورت موقت مسدود شوند شناسایی می‌کنند. برای مثال اگر منتشرکننده توییت به طور مداوم با فرد پاسخ‌دهنده در ارتباط باشد، حساب مورد نظر مسدود نمی‌شود.
 
حالت امن راهکار جدیدی در اختیار قربانی توهین قرار می‌دهد تا دیگر نیازی به مسدود کردن دستی حساب‌های توهین‌آمیز نباشد- کاری که در صورت معروف شدن یک توییت و افزایش سطح سوءاستفاده غیرممکن می‌شود. این اتفاق علاوه بر افراد معروف و چهره‌هایی که «لغو کارشان» تیتر خبرها می‌شود، برای روزنامه‌نگاران زن، اعضای جوامع حاشیه‌ای و حتی مردم عادی هم رخ می‌دهد.
 
البته که این مشکل تنها محدود به توییتر نیست؛ اینستاگرام هم سال گذشته پس از آنکه بازیکنان فوتبال انگلستان پس از شکست در فینال یورو ۲۰۲۰ هدف توهین هواداران خشمگین قرار گرفتند،‌ قابلیت‌های مشابهی برای مقابله با سوءاستفاده ارائه کرد.
 
توییتر می‌گوید بر اساس بازخورد گروه آزمایشی، افراد می‌خواهند چنین حمله‌ای در مسیر وقوع شناسایی شود. در نتیجه این شرکت امروز قابلیتی طراحی کرده که در صورت شناسایی پاسخ‌های مشکل‌ساز یا ناخواسته، به کاربر در مورد فعال‌سازی حالت امن هشدار می‌دهد. این هشدار‌ها در تایم‌لاین اصلی فرد یا در صورتی که فرد داخل اپلیکیشن نباشد در بخش هشدار‌های دستگاه نشان داده می‌شود. در نتیجه نیازی نیست که کاربران در تنظیمات توییتر این قابلیت را جست‌وجو کنند.
 
 
پیشنهاد فعال‌سازی حالت امن در نسخه وب
پیشتر، در مراحل اولیه، حالت امن از سوی ۷۵۰ کاربر آزمایش شد. در مرحله جدید، این قابلیت به صورت تصادفی در اختیار ۵۰ درصد از بازارهای برخی کشورها قرار می‌گیرد. طبق اعلام توییتر، این شرکت در حال بررسی یک مسیر مستقیم برای ارائه بازخورد از داخل اپلیکیشن توییتر است.
 
توییتر هنوز در مورد عرضه حالت امن به دیگر کاربران جهان اظهارنظری نکرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.