امنیت

اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

April 11, 2022
14:20 دوشنبه، 22ام فروردینماه 1401
کد خبر: 134955

کمیسیون اتحادیه اروپا هدف حمله جاسوس افزار صهیونیستی قرار گرفت

 
براساس گزارشی جدید مقامات ارشد کمیسیون اروپا سال گذشته هدف حمله هکری قرار گرفته اند. این جاسوس افزار توسط یک شرکت رژیم صهیونیستی طراحی شده است.
 
به نقل از رویترز، طبق اسناد و اظهارات مقامات اتحادیه اروپا یکی از این افراد دیدیه ریندرز، یک سیاستمدار ارشد بلژیکی است که از سال ۲۰۱۹ میلادی در مقام کمیسر دادگستری اتحادیه اروپا فعالیت می‌کند. حداقل ۴ کارمند کمیسیون اتحادیه اروپا نیز هدف این جاسوس افزار قرار گرفته‌اند. دو تن از مقامات اتحادیه اروپا نیز این امر را تایید کرده‌اند اما جزئیات دقیق‌تری در این باره فراهم نکرده‌اند.
 
به گفته این ۲ مقام، کمیسیون اتحادیه اروپا پس از آن از حمله سایبری آگاه شد که اپل در نوامبر ۲۰۲۱ میلادی به هزاران مالک آیفون پیامی ارسال کرد و به آنان اطلاع داد هدف حمله هکرهایی قرار گرفته‌اند که از سوی یک دولت پشتیبانی می‌شوند. این نخستین باری بود که اپل یک هشدار انبوه به کاربران ارسال می‌کرد مبنی بر اینکه آنها هدف هکرهای دولتی قرار گرفته‌اند.
 
این هشدارها نگرانی‌های زیادی را در کمیسیون اتحادیه اروپا به وجود آورد. طبق ایمیلی که در ۲۶ نوامبر ۲۰۲۱ میلادی ارسال شده، یک کارمند ارشد فناوری پیامی درباره ابزارهای هک رژیم صهیونیستی به همکارانش فرستاد و خواستار اقداماتی برای هشدار بیشتر از سوی اپل شد.
 
البته هنوز مشخص نیست چه فردی از جاسوس افزار رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن ریندرز و همکارانش در بروکسل استفاده کرده یا این حملات سایبری موفقیت آمیز بوده‌اند یا خیر، همچنین اگر حملات موفقیت آمیز بوده‌اند هکرها به چه داده‌هایی دست یافته‌اند.
 
ریندرز و سخنگوی وی هنوز به سوالات در این باره پاسخ نداده‌اند.
 
به گفته محققان امنیت سایبری دریافت کنندگان هشدار اپل بین فوریه و سپتامبر ۲۰۲۱ میلادی با استفاده از جاسوس افزار Forced Entry هدف حمله سایبری قرار گرفتند. Forced Entry بدافزاری است که توسط شرکت رژیم صهیونیستیNSO برای کمک به سازمان‌های جاسوسی خارجی استفاده می‌شد. جاسوسان با کمک این بدافزار از راه دور و به طور نامحسوس قادر به کنترل آیفون فرد خواهندبود.
 
یک فروشند جاسوس افزار دیگر رژیم صهیونیستی به نامQuaDream نیز همین ابزار را به مشتریان دولتی فروخته است.
 
شرکت NSO در بیانیه‌ای اعلام کرد مسئولیت عملیات‌های هک نیست . این شرکت که با چند شکایت متداخل روبرو است، اخیراً توسط مقامات آمریکا در فهرست سیاه قرار گرفتهاست
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.