ICTna.ir – شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، درخواست خود برای پذیرش در بورس را رسما ثبت و ارائه کرد.
براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این درخواست که 21 اردیبهشت ماه ثبت شده است، روند پذیرش و ورود ایرانسل در بورس ایران را وارد مرحله جدیدی میکند.
ایرانسل با انتخاب کارگزاری بورس بهگزین، روند تکمیل مدارک خود را طی خواهد کرد.
مهرماه گذشته، مدیرعامل ایرانسل در نشست خبری به مناسبت پانزدهمین سالگرد فعالیت این شرکت اعلام کرد سهامدار این اپراتور با عرضه سهام آن در بازار بورس موافقت کرده است و این شرکت در حال آمادهسازی اسناد و مدارک مورد نیاز برای ورود به بورس است.
ورود ایرانسل به بازار بورس ایران از موضوعاتی است که در تمامی سالهای گذشته محل مناقشه بوده و برخی آن را از جمله شروط پروانه این اپراتور اعلام میکردند و در مقابل مدیران ایرانسل همواره تاکید داشتهاند الزامی برای این کار وجود نداشته و این شرکت مخیر به ورود به بورس است.
دوسال پیش هم بیژن عباسی آرند در مصاحبهای اعلام کرده بود بخشی از سهام شرکت گسترش الکترونیک ایران که سهامدار ایرانی اپراتور دوم است در بورس عرضه خواهد شد؛ اما در پاییز سال 1400 اعلام کرد: «سهامداران و هیات مدیره ایرانسل مصوب کردهاند که سهام ایرانسل در بورس عرضه شود. سال گذشته خیلی از اقداماتی که لازم بود را انجام دادیم و با بورس مذاکره کردیم و جلساتی بگزار کردیم و یک جلسه نیز من حضور داشتم. شرایطی که داشتند و اسناد و مدارکی لازم بود که بخشی از آن ارائه شد. بخشی هم مربوط به تجدید ارزیابی داراییهای ایرانسل است که زمانبر است و در حال انجام است. ما هم در حال پیگیری هستیم که ایرانسل وارد بورس شود. طبیعتا زمان نهایی را وقتی اعلام میکنیم که فرآیندها طی شده بود.»
براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا، درخواست ایرانسل برای وورد به بورس که در تاریخ 21 اردیبهشت 1401 ثبت شده و کارگزاری بورس بهگزین را بعنوان عامل خود معرفی کرده باید فهرست بلندبالایی از نقص مدرک نظیر قرارداد مشاور پذیریش، برنامه کسب و کار، امیدنامه، مصوبه مجمع عمومی مبنی بر موافقت تا پذیریش در بورس، صورت جلسات مجامع عمومی دو دوره اخیر، گزارشات هیت مدیره به مجامع، نامه مدیریت، صورت های مالی سالیانه، آخرین صورت های مالی میان دوره ای، گزارش تفسیری مدیریت، قراردادهای با اهمیت، اسناد مالکیت و بیمه نامه های مروبط به دارایی ها، آخرین مفاصا حساب مالیاتی و برگه های تشخیص مالیات پنج سال گذشته، لیست دعاوی خقوقی با اهمیت شرکت و شرکت های زیر مجموعه، دادنامه ها، مجوزهای ثبت، پروانه فعالیت، پروانه بهره برداری، تاییدیه نهاد ناظر، تاییدیه حسابرس در خصوص کفایت سیستم کنترل داخلی، تاییدیه حقوقی، تاییدیه تغییرات هییت مدیره، درخواست سو پیشینه اعضای هیت مدیره توسط بورس، تاییدیه سو پیشینه اعضای هییت مدیره توسط سازمان، خود اظهاری سو پیشینه اعضای هیت مدیره توسط شرکت، تعهدنامه پوشش بیمه ای، سیاست تقسیم سود پیشنهادی، تعهد عرضه سهام، تعهد افشای تغییرات با اهمیت، تعهدنامه ناسر، تعهدنامه تقبل بدهی های احتمالی، تعهدنامه مادع 43 حسابرس، تعهدنامه ماده 43 ارزش گذار و تعهدنامه ماده 43 مشاور پذیرش بورس را به این سازمان ارائه کند تا فرآیند پذیرش ادامه یابد.