وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع روسای روابط عمومیهای وزارت ارتباطات، شرکت های تابعه و خبرنگاران، رسانه ها را چشم بیدار و ناظر جامعه عنوان کرد و گفت: برای تبیین برنامههای وزارت ارتباطات به همکاری رسانهها نیاز داریم.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومیهای وزارت ارتباطات، شرکتها و سازمانهای تابعه که به مناسبت هفته ارتباطات با حضور جمعی از خبرنگاران حوزه ICT برگزار شد، با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات در این دوره برنامههای بزرگی دارد، تاکید کرد: برای تبیین و ترویج این برنامهها و اهمیت آنها برای مردم، نیاز به همکاری اصحاب رسانه داریم.
وی با اشاره به ماموریتهای مهم وزارت ارتباطات و تاثیر آن در زندگی ۸۵ میلیون ایرانی، افزود: در سالهای گذشته کمتر به توسعه فناوری اطلاعات پرداخته شده است و ما برنامه داریم با توسعه و تحول دیجیتال و ایجاد سرویسها و خدمات جدید، کیفیت زندگی مردم را ارتقا دهیم.
زارع پور با اشاره به اینکه برای اقدامات بزرگ نیاز به تبیین مضاعف برنامهها داریم، گفت: دستاوردهای کشور برای امید آفرینی باید به درستی تبیین شود، البته این به معنای ندیدن مشکلات و ایرادات نیست، چرا که ما رسانهها را به عنوان چشم بیدار و ناظر جامعه میدانیم.
زارع پور به اقدامات و برنامههای مهم وزارت ارتباطات در دوره جدید اشاره کرد و افزود: اجرای شبکه ملی اطلاعات و طرح رساندن فیبرنوری به درب منازل و کسب و کارها از آرزوهای چندین ساله مسوولین این حوزه بوده و از مهم ترین پروژههای این دوره وزارت ارتباطات است.
وزیر ارتباطات به عدم استقبال مردم از پورت های آماده شده این شبکه تاکنون اشاره کرد و گفت: این موضوع و مزیتهای این شبکه نیاز به تبیین دارد و تولید کنندگان محتوا و ارائه کنندگان سرویسها و خدمات نیز باید حضوری فعال در این عرصه داشته باشند.
وی پنجره واحد خدمات دولت و پنجره ملی خدمات را از دیگر برنامهها اعلام کرد و افزود: پنجره ملی خدمات توسط وزارت ارتباطات راه اندازی شده و تاکنون نیز 10 دستگاه به آن متصل شده اند و احراز هویت آنلاین نیز در این سامانه ایجاد شده است.
زارع پور با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه سال جاری، تمام دستگاهها باید تا شهریور ماه پنجره واحد خدمات خود را راه اندازی و حداقل یک سوم از خدمات خود را از این طریق و به صورت کاملا غیر حضوری و برخط ارائه کنند، گفت: این مسئله باید تبدیل به مطالبه عمومی شود و رسانهها از دستگاههایی که خدمات خود را در این پنجره ارائه نکردند در این مورد مطالبه و پیگیری کنند.
وی شفافیت، حذف امضاهای طلایی، مردمی شدن دولت و تسهیل کار مردم را از مزیت های پنجره واحد خدمات دولت هوشمند عنوان کرد.
وزیر ارتباطات برنامه های فضایی را یکی دیگر از اقدامات این وزارتخانه در سال جاری عنوان کرد و گفت: برنامه های متعددی برای توسعه ماهواره ها و ماهواره برهای بومی و نیز توسعه خدمات فضا پایه برای سال جاری تدارک دیده شده است که به مرور اعلام می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح توزیع عادلانه یارانهها توسط دولت اشاره کرد و افزود: سالانه در حدود ۲۰ میلیارد دلار ارز ترجیحی به کالاهای اساسی تعلق می گرفت که بخشی از آن اصلا به دست مردم و نیازمندان واقعی نمیرسید
زارع پور با اشاره به اینکه این طرح قانون مصوب مجلس است و باید توسط دولت اجرا شود، تصریح کرد: دولت با جسارت و شهامت اجرای این طرح را آغاز کرد و البته امکان دارد در مسیر اجرا مشکلات و مسائلی به وجود بیاید که همه باید کمک کنیم تا این طرح به درستی اجرا شود.
وی افزود: رسانهها باید به تشریح و ترویج این طرح برای مردم کمک کنند چرا که در صورت اجرای کامل آن، تولید و اشتغال رونق می گیرد و الحمدالله مردم نیز تا اینجا همیاری خوبی در اجرای آن داشتهاند.
وزیر ارتباطات ازبین رفتن فقر مطلق، افزایش قدرت خرید دهکهای پایین جامعه، کاهش ضریب جینی و تحقق عدالت و کاهش مداخله دولت در اقتصاد را از مزیتهای طرح هدفمندی یارانهها عنوان کرد.
بر اساس این گزارش، مهدی سالم رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات در ابتدای این جلسه گزارشی از فعالیت ها و برنامه های اجرا شده این مرکز ارائه کرد و در ادامه نیز روسای روابط عمومی سازمانها و شرکت های تابعه نیز نکاتی را درباره حوزه فعالیت خود مطرح کردند.