اپلیکیشن

امینت

تلفن همراه

رسانه‌های اجتماعی

May 16, 2022
16:34 دوشنبه، 26ام اردیبهشتماه 1401
کد خبر: 135887

شهروندان روسیه سراغ فیلترشکن‌ها رفتند

یک‌چهارم شهروندان روسیه همچنان از طریق سرویس‌های وی‌پی‌ان به منابع مسدود شده در روسیه دسترسی پیدا می‌کنند.
 
 
بانک آتکریتیه (Otkritie) روسیه یک نظرسنجی با جامعه آماری 1000 نفر بین 18 تا 65 سال ساکن شهرهای با بیش از 100 هزار نفر جمعیت انجام داده و به این نتیجه رسیده که یک‌چهارم شهروندان روسیه همچنان از طریق سرویس‌های وی‌پی‌ان به منابع مسدود شده در روسیه همچون فیس بوک و اینستاگرام دسترسی پیدا می‌کنند.
 
در گزارش بانک آمده است: نزدیک به یک‌سوم از پاسخ‌دهندگان (30 درصد) به علت نیاز به استفاده از وی‌پی‌ان بازدید خود را از این خدمات [اینستاگرام و فیس بوک] کاهش داده‌اند. 26 درصد درصد استفاده از فیس بوک، اینستاگرام و سایر سرویس‌های مسدود شده را متوقف نکرده‌اند، چراکه استفاده از آن‌ها ممنوعیت قانونی ندارد. اکثر کاربرانی که اقدام به این کار می‌کنند، همچون سابق، در اورال (32 درصد) و مسکو (30 درصد)، کمترین آن‌ها – در ناحیه فدرال جنوبی (15 درصد) ساکن هستند.
 
بر اساس تحقیقات، پس از مسدود شدن فیس‌بوک، اینستاگرام و سایر سرویس‌ها در روسیه تعدادی از شهروندان سن‌پترزبورگ و ایالت لنینگراد (48 درصد)، ساکنان قفقاز شمالی (24 درصد) و خاور دور (31 درصد) به استفاده از این سرویس‌ها خاتمه داده‌اند. 5 درصد به خاطر هراس، از استفاده از خدمات مسدود شده دست کشیده‌اند.
 
بر طبق نظرسنجی، در روسیه 90 درصد از پاسخ‌دهندگان بیش از پنج سال است که از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های روسی وی‌کی (VK) و اوکی (OK) توسط 88 درصد از کاربران استفاده می‌شود، 4 درصد دیگر نیز پس از مسدودشدن شبکه‌های اجتماعی خارجی اقدام به استفاده از آن‌ها نموده‌اند. 2 درصد از شهروندان از شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های روسی استفاده نمی‌کنند، اما قصد دارند آن‌ها را جایگزین شبکه‌های خارجی کنند.
 
6 درصد از پاسخ‌دهندگان اعلام کرده‌اند قصد استفاده از شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های روسی را ندارند. 71 درصد از روس‌ها گفته‌اند از آنالوگ‌های روسی اپ استور و گوگل پلی استفاده خواهند کرد. 9 درصد نسبت به این ایده نگرش منفی دارند و معتقدند که ساخت آنالوگ مؤثر در روسیه امکان‌پذیر نخواهد بود. 8 درصد گفته‌اند همچنان به دنبال راه‌هایی برای استفاده از اپ‌استور و گوگل پلی خواهند بود و 11 درصد به‌هیچ‌وجه از چنین سرویس‌هایی استفاده نمی‌کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.