اپلیکیشن

تلفن همراه

رسانه‌های اجتماعی

May 17, 2022
16:47 سه شنبه، 27ام اردیبهشتماه 1401
کد خبر: 135931

متاورس تا سال 2031 می‌تواند 3 تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک کند

 
کارشناسان Analysis Group، یکی از بزرگترین شرکت‌های مشاوره در سطح جهان پس از بررسی تاثیرات احتمالی متاورس در آینده، تخمین زده‌اند که این فناوری در یک دهه آینده می‌تواند تا 3 تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک کند.
 
در گزارش 45 صفحه‌ای که توسط دو کارشناس Analysis Group منتشر شده، آن‌ها درباره این موضوع توضیح داده‌اند که چرا از متاورس به عنوان جانشین اینترنت یاد می‌شود و چگونه باعث ارتباط تجربیات واقعیت تعمیم‌یافته (XR) با جهان دیجیتال و فیزیکی می‌شود.
 
تاثیر متاورس در اقتصاد جهانی
 
آن‌ها در گزارش خود همچنین با بررسی دقیق نحوه توسعه این فناوری‌های نوآورانه، تاثیر پولی آن‌ها را از نظر رشد تجارت، ایجاد شغل و توسعه اقتصادی برآورد کردند. به عقیده آن‌ها، اگر متاورس در سال جاری مورد پذیرش عموم قرار بگیرد، سهم تولید ناخالص داخلی (GDP) آن در دهمین سال آغاز به کارش (یعنی 2031)، در ایالات متحده و منطقه آسیا و اقیانوسیه به بالاترین حد خود خواهد رسید.
 
به گفته آن‌ها، متاورس در تولید ناخالص داخلی این مناطق اقتصادی، سهم 2.3 درصدی خواهد داشت و می‌تواند بیش از 1 تریلیون دلار به GDP مناطق آسیا-اقیانوسیه کمک کند و در سال 2031 به میزان 560 میلیارد دلار به اقتصاد ایالات متحده کمک کند.
 
آن‌ها همچنین توضیح داده‌اند این فناوری روی فعالیت‌های اقتصادی اروپا، خاورمیانه و شمال آفریقا، آمریکای لاتین، هند، آفریقای جنوب صحرا و کانادا نیز تاثیرگذار خواهد بود و در مجموع بیش از 3 تریلیون دلار به تولید ناخالص داخلی جهانی کمک می‌کند.
 
در نهایت، محققان به این نکته اشاره کرده‌اند که در مسیر تحقق این امر، چالش‌های فنی و سیاستی بسیار زیادی وجود دارد. در واقع اجزای بسیار زیادی باید کنار یکدیگر جمع شوند تا استفاده از متاورس در آینده نزدیک امکان‌پذیر باشد.
 
از سال گذشته و پس از ری‌برند شرکت فیسبوک به متا، مفهوم «متاورس» مورد توجه بسیار زیادی قرار گرفته است. البته به مرور زمان، علاقه عمومی نسبت به این فضا کاهش یافت، اما کسب‌وکارها همچنان در حال سرمایه‌گذاری روی متاورس هستند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.