تلفن همراه

فناوری‌های پوشیدنی

May 30, 2022
16:35 دوشنبه، 9ام خردادماه 1401
کد خبر: 136231

هدست واقعیت ترکیبی اپل با نشان تجاری RealityOS به‌زودی معرفی می‌شود

اوایل امسال برخی توسعه‌دهندگان در اپ استور اپل متوجه پلتفرمی به نام RealityOS شدند که همین موضوع شایعات و گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد هدست واقعیت ترکیبی اپل به وجود آورد. اکنون اما به لطف نشان تجاری ثبت شده RealityOS، به سرنخ‌های جدیدی درباره هدست واقعیت ترکیبی اپل دست پیدا کردیم که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.
 
طبق گزارش منتشر شده از «پارکر اورتولانی»، یک شرکت ناشناخته به نام Realityo Systems LLC نشان تجاری RealityOS را در اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده آمریکا به ثبت رسانده است. این نشان تجاری در تاریخ ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۰ (۸ دسامبر ۲۰۲۱) به ثبت رسیده و در دسته‌بندی دستگاه جانبی، نرم‌افزار و از همه مهم‌تر سخت‌افزار پوشیدنی رایانه‌ای قرار دارد. در حالی که این نشان تجاری می‌تواند مربوط به شرکت دیگری غیر از اپل باشد، اما شواهد و مدارکی وجود دارد که آن را به غول فناوری آمریکایی مرتبط می‌کند.
از آن جایی که اپل همواره می‌کوشد تا اطلاعات محصولاتش قبل از معرفی رسمی به رسانه‌ها درز پیدا نکند، چند شرکت پوششی وجود دارد که برای ثبت نشان تجاری محصولات اپل با این شرکت همکاری می‌کنند. بدین ترتیب می‌توان گفت که اطلاعاتی که تا قبل از معرفی رسمی محصولات اپل در فضای مجازی منتشر می‌شوند، خیلی قابل اطمینان نیستند. برای مثال باید اشاره کنیم که Yosemite Research LLC یکی از شرکت‌های پوششی ثبت محصولات اپل است که سال گذشته چند روز قبل از رویداد WWDC 2021 نشان تجاری Monterey را به ثبت رساند و بعداً مشخص شد که Monterey همان نام رسمی macOS 12 است.
 
مهم‌ترین سرنخی که در مورد این موضوع می‌توان به آن اشاره کرد این است که هر دو شرکت پوششی Yosemite و Realityo در یک آدرس ثبت شده‌اند و این آدرس به شرکت حقیقی Corporation Trust Center اشاره دارد. برای آن دسته از کاربرانی که نمی‌دانند باید گفت که این شرکت در زمینه‌ی خدمات علامت‌های تجاری فعالیت می‌کند و اپل نیز یکی از مشتریان ثابت آن به حساب می‌آید.
 
با این همه اگر شما در این مورد قانع نشدید، شواهد بیشتری وجود دارد که RealityOS را به اپل مرتبط می‌کند. به محض اینکه اورتولانی یافته‌های خود را به اشتراک گذاشت، برخی از کاربران توییتر متوجه شدند که شرکت مذکور علامت تجاری RealityOS را در کشورهای دیگر مانند اوگاندا، اروگوئه و برزیل نیز به ثبت رسانده است. همچنین برخی از این نشان‌ها، لوگویی داشته‌اند که در آن‌ها از تایپوگرافی مشهور اپل یعنی سان‌فرنسیسکو استفاده شده بود.
 
اگرچه شواهد و مدارک زیادی در این مورد وجود دارد، اما تا زمان تأیید اپل هیچ چیزی قطعی نیست. شایعات و گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد هدست واقعیت ترکیبی اپل در فضای مجازی دست به دست می‌شود. پیش‌تر گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه اپل تست‌های تولید هدست واقعیت ترکیبی خود را تمام کرده است. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده از تأمین‌کنندگان این محصولات شرکت اپل، این هدست‌ها مرحله‌ی دوم آزمایشات معتبر مهندسی خود را به پایان رسانده‌اند تا اطمینان حاصل شود که نمونه‌های اولیه این محصولات اهداف و مشخصات طراحی مد نظر اپل را برآورده می‌سازند.
 
به گفته‌ی آقای کو، تحلیلگر معروف محصولات اپل، هدست AR/VR این شرکت از همان آداپتور برق ۹۶ واتی USB-C استفاده خواهد کرد که همراه با مک‌بوک پرو ۱۴ اینچی ارائه شده است. کو همچنین تأکید کرده که هدست اپل به دو پردازنده شامل یک تراشه‌ی ۵ نانومتری و یک تراشه‌ی ۴ نانومتری مجهز خواهد شد که هر کدام توسط شرکت TSMC ساخته می‌شوند. در آبان ماه، این تحلیلگر معروف اپل اعلام کرد که پردازنده‌ی رده‌بالاتر این هدست قدرت محاسباتی در سطح تراشه‌ی M1 برای مک خواهد داشت، در حالی که پردازنده‌ی ضعیف‌تر جنبه‌های مربوط به سنسور هدست را مدیریت می‌کند.
پیش‌تر گورمن اشاره کرده بود که هدست واقعیت ترکیبی اپل گران‌قیمت خواهد بود. اگرچه تحلیلگران پیش‌بینی می‌کردند این محصول حدود ۳۰۰۰ دلار قیمت داشته باشد، روزنامه‌نگار بلومبرگ در خبرنامه‌ی «Power On» خود گفت که اپل درباره‌ی قیمت بالای ۲۰۰۰ دلار این هدست‌ها صحبت کرده است. دیگر شایعه‌ها حاکی از آن است که اولین نسل این هدست‌ها از ۱۴ دوربین در ساختار خود بهره می‌برد که می‌تواند یک تجربه‌ی وصف نشدنی را به کاربران ارائه دهد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.