اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

July 18, 2022
18:40 دوشنبه، 27ام تیرماه 1401
کد خبر: 137611

چالش‌های صنعتی شدن اینترنت اشیا به علت ناامنی

اگر چه شرکت های تجاری و صنعتی علاقه زیادی به استفاده از خدمات اینترنت اشیا در محیط های کاری دارند، اما نگرانی های امنیتی مانع این مساله شده است.
به گزارش زد دی نت، هکرها و خلافکاران دنیای مجازی به طور پیوسته به زیرساخت های اینترنت اشیا حمله می کند و لذا بیم آن می رود افزایش استفاده از این فناوری در جهان اختلال های زیادی ایجاد کند.
 
بررسی های موسسه امنیتی باراکودا نشان می دهد ۹۴ درصد از سازمان های صنعتی بزرگ جهان در ۱۲ ماه اخیر حداقل با یک رویداد امنیت سایبری مواجه بوده اند که از جمله آنها می توان به حملات دی او اس، دسترسی غیرمجاز به شبکه های داخلی، به خطر افتادن زنجیره تامین کالاها، حملات باج افزاری و غیره اشاره کرد.
 
این حملات بر روند عملیات صنعتی این شرکت ها و سازمان ها تاثیر منفی گذاشته است. به عنوان مثال روند فعالیت ۴۳ درصد از شرکت هایی که مورد حملات سایبری قرار گرفته اند به مدت دو روز مختل شده است و در مورد ۱۹ درصد شرکت ها این اختلال سه روز و بیشتر طول کشیده است. به طور متوسط هر سازمان به ۱.۸۴ روز برای بازگرداندن فعالیت های خود به حالت عادی نیاز داشته است.
 
تقریباً نیمی از شرکت هایی که مورد حملات سایبری قرار گرفتند، گزارش کردند که تأثیر متوسطی را احساس کرده اند و تعداد زیادی دستگاه یا چندین مکان تحت تأثیر قرار گرفته‌اند. این تحقیق نشان داد که ۱۱ درصد از شرکت های مورد حمله معتقد بوده اند حملات تأثیر «قابل توجهی» داشته و منجر به خاموش شدن کامل همه دستگاه‌ها در همه مکان‌ها شده اند، در حالی که ۳۶ درصد گفته‌اند که این نقض تأثیر کمتری داشته و تنها چند دستگاه تحت تأثیر قرار گرفته‌اند. ۵ درصد هم مدعی شده اند حملات هیچ تاثیری نداشته است.
 
در حالی که به نظر می‌رسد سازمان‌های صنعتی از اهمیت امنیت سایبری آگاه هستند، بسیاری از آنها در تلاش هستند تا یک استراتژی کامل امنیت سایبری را اتخاذ کنند. ۹۶ درصد این شرکت ها می‌گویند سرمایه‌گذاری بیشتری برای ایمن کردن اینترنت اشیا لازم است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.