فناوری اطلاعات

August 13, 2022
19:49 شنبه، 22ام مردادماه 1401
کد خبر: 138267

رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT: مهمترین دارایی پژوهشکده منابع انسانی متخصص و علمی است

یاری ضمن تشریح پروژه های پژوهشکده فناوری اطلاعات، اظهار کرد: پژوهشکده فناوری اطلاعات از ظرفیت های منابع انسانی و آزمایشگاهی مناسبی در حوزه فناوری اطلاعات برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ علیرضا یاری، رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات با بیان ظرفیت های موجود در این پژوهشکده گفت: پژوهشکده فناوری اطلاعات از ظرفیت های منابع انسانی و آزمایشگاهی مناسبی در حوزه فناوری اطلاعات برخوردار است که مهمترین نقش را در هدایت و مدیریت پروژه ها دارد؛ در واقع مهمترین دارایی پژوهشکده منابع انسانی متخصص و علمی آن می باشد.
 
یاری در ادامه با اشاره به پروژه های فعال در این پژوهشکده به تشریح پروژه ها پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر پژوهشکده فناوری اطلاعات پروژه های متعددی در دست اجرا دارد، که در ۴ گروه پژوهشی و آزمایشگاه فناوری اطلاعات در جریان هستند و برخی از این پروژه ها در حال طی نمودن مراحل آخر ارزیابی و نهایی سازی خروجی هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اکثر پروژه های این پژوهشکده ذیل شبکه ملی اطلاعات شکل گرفته اند، گفت: پروژه «مطالعه وضع موجود و طراحی کلان زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات» موضوع مشاوره و طراحی شبکه ملی اطلاعات در لایه زیرساخت اطلاعاتی را به عهده داشته و معماری موجود را تکمیل خواهد کرد.
 
یاری افزود: پروژه «مشاوره پژوهشی در خصوص امکان سنجی بومی سازی خدمات بستر توسعه نرم افزارهای کاربردی شبکه ملی اطلاعات»، امکان موضوع تحقق بستر توسعه نرم افزارهای کاربردی شبکه ملی اطلاعات را بررسی می کند، پروژه های «مطالعه وضع موجود و تدوین الزامات زیرساخت آزمایشگاهی شبکه ملی اطلاعات»، پروژه «مطالعه وضع موجود و تدوین الزامات زیرساخت آزمایشگاهی شبکه ملی اطلاعات» و پروژه «چارچوب گذار از دولت الکترونیک به دولت هوشمند» از دسته پروژه های تحقیقاتی داخلی هستند که در راستای نیاز شبکه ملی اطلاعات در هریک از گروه ها انجام و ارائه شده اند.
 
وی در ادامه به دیگر پروژه های پژوهشکده فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: پژوهشکده IT دو پروژه مهم در حوزه ابَررایانه انجام داده است که در حال خاتمه می باشد، پروژه های این حوزه پژوهش، طراحی و پیاده سازی ابررایانه سیمرغ با ظرفیت پردازشی ۱۸۰ ترافلاپس و پروژه راهبری و پایش آن می باشد.
 
رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات در پایان عنوان کرد: دسته دیگری از پروژه های پژوهشکده با عقد قرارداد با سازمان های تابعه وزارت و یا سازمان های خارج از وزارت انجام می شود، که در حال حاضر دو پروژه «پیاده سازی و استقرار بستر آزمون پیام رسان ها و انجام ارزیابی پیام رسان های اجتماعی داخلی با سازمان تنظیم مقررات و پروژه «استخراج موارد کاربرد تحلیل داده در صنعت بانکداری» در این سبد از پروژه های پژوهشکده وجود دارند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.