فناوری اطلاعات

November 29, 2022
13:45 سه شنبه، 8ام آذرماه 1401
کد خبر: 140864

چین با پرینتر سه بعدی هواپیمای جنگی می سازد!

طبق گزارشی جدید چین برای ساخت هواپیماهای جنگی از فناوری چاپ سه بعدی استفاده می کند.
به گزارش اینترستینگ انجینرینگ، اخبار زیادی درباره شگفتی های فناوری چاپ سه بعدی، کارآمدی، صرفه جویی در هزینه ها و قدرت آن منتشر شده، اما بیشتر اوقات در خانه ها و هواپیماها به کار می رود.
 
در همین راستا نشریه گلوبال تایمز در گزارشی خبر داده چین از این فناوری برای ساخت هواپیماهای جنگی استفاده می کند.
 
لی شیائودان یکی از اعضای جوانان کماندوی لو یانگ در موسسه تحقیقات صنایع دستی شرکت هواپیماسازی شن یانگ در این باره به CCTV چین می گوید: ما فناوری های چاپ سه بعدی در هواپیما را در مقیاس وسیع در سطح مهندسی به کار گرفته ایم و در این زمینه در جهان پیشرو هستیم.
 
یکی از دلایل این امر تقاضای روزافزون برای هواپیماها است که سبب شده تولید آنها به شیوه سنتی در سال ۲۰۱۳ میلادی به سقف بی سابقه ای برسد.
 
فناوری های چاپ سه بعدی تازه و پیشرفته اکنون تولید هواپیماهای جدید با قدرت ساختاری بالا، مدت زمان سرویس طولانی، هزینه اندک تولید و فرایند سریع تولید را ممکن می کنند.
 
روش های سنتی تولید موانع بسیاری دارند از جمله استفاده از پرچ یا جوش دادن برای اتصال قطعات به یکدیگر. اما با کمک فناوری سه بعدی یک قطعه یکپارچه ساخته می شود و ساختار حاصل از قدرت بیشتر و عمر طولانی تری بهره می برد.
 
علاوه بر آن در فرایند پرینت سه بعدی هیچ ماده ای به هدر نمی رود و قطعات سبک تر تولید می شوند. به این ترتیب هواپیما می تواند مسافت طولانی تری را طی کند و عملکرد بهتری نیز داشته باشد. علاوه برآن فرایند سه بعدی بسیار سریع است و در نتیجه پشتیبانی لجستیکی ساده تر و ارزانتر خواهد بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.