بازار سرمایه

December 6, 2022
18:59 سه شنبه، 15ام آذرماه 1401
کد خبر: 141066

دشواری استخراج بیت‌کوین رکورد زد

دشواری استخراج بیت‌کوین ۷.۲ درصد کاهش می‌یابد زیرا دستگاه‌های غیر سودآور در حال خروج هستند.
 
به گزارش کریپتو، بر اساس داده‌های به روزرسانی منتشر شده، دشواری استخراج بیت‌کوین ۷.۲ درصد کاهش یافته است که بزرگترین کاهش از جولای ۲۰۲۱ محسوب می‌شود. این مورد بزرگترین گام کاهشی از زمان سقوط تقریبا ۲۸ درصدی، پس از سرکوب استخراج ماینرهای بیت‌کوین توسط چین در تابستان سال گذشته است که باعث کاهش شدید هش ریت شبکه شد.
 
کاهش اخیر نشان‌دهنده مشکلات سختی است که شرکت‌های ماینینگ در چند ماه گذشته با آن مواجه بوده‌اند زیرا حاشیه‌ها سخت‌تر و با افزایش هزینه‌های برق و کاهش قیمت بیت‌کوین همراه شده است. شرایطی که برخی از ماینرها را در تنگنا قرار داده و در بدهی مدفون شدند.
 
تغییر قابل توجه در دشواری که به پیچیدگی فرآیند محاسباتی مورد استفاده در ماینینگ اشاره دارد احتمالاً به دلیل دستگاه‌های بدون برق است که توسط خودی‌های این صنعت در هفته گذشته ذکر شد.
 
جف بورکی، معاون توسعه کسب و کار در فاندری (Foundry) هفته گذشته گفت: «کاهش دشواری، نتیجه این است که ماینرها دستگاه‌هایی را که دیگر سودی ندارند، خاموش می‌کنند».
 
به گفته ویلیام فاکسلی، مدیر رسانه و استراتژی کامپس ماینینگ (Compass Mining) صنعت ممکن است در ماه‌های آینده با توجه به زیان‌آور بودن برخی دستگاه‌ها، شاهد کاهش بیشتر سختی استخراج باشد. دشواری استخراج تقریباً هر دو هفته (یا هر ۲۰۱۶ بلاک) مطابق با هش ریت شبکه تنظیم می‌شود.
 
اتان ورا، مدیرعامل شرکت لوکسور (Luxor) هفته گذشته گفت که کاهش قابل توجه می‌تواند فضای تنفسی مشکلی را برای استخراج‌کنندگان ایجاد کند که با عملیات کم هزینه و ماشین‌آلات با راندمان بالا شرایط هش قیمت را تحمل می‌کنند.
 
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۸۵۳.۵۷ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۹۱ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۳۸.۳۱ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت‌کوین بوده که در یک روز ۰.۰۳ درصد کاهش داشته است.
 
حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۳۷.۸۰ میلیارد دلار است که ۸.۱۹ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۲.۷۸ میلیارد دلار است که ۷.۳۴ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است. حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۳۴.۳۵ میلیارد دلار است که ۹۰.۸۷ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است.
 
به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۹:۰۳ به وقت شرقی)
 
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
 
۱- بیت‌کوین
 
قیمت: ۱۷هزار و ۳.۹۵ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۶ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۹۴ درصد کاهش
 
۲- اتریوم
 
قیمت: ۱۲۶۰.۵۳ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۲.۹۲  درصد کاهش
 
۳- تتر
 
قیمت: ۱.۰۰ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد کاهش
 
۴- یو اس دی کوین
 
قیمت:  ۰.۹۹۹۹ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد کاهش
 
۵- بایننس کوین
 
قیمت: ۲۸۹.۱۴ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۱ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۵۴  درصد کاهش
 
۶-  ریپل
 
قیمت: ۰.۳۸۳۱ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۱ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۲.۸۴ درصد کاهش
 
۷-  کاردانو
 
قیمت:۰.۳۱۸۸ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۰۳ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۲۶ درصد کاهش
 
۸ – دوج کوین
 
قیمت: ۰.۱۰۱۱ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۳۵ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۷۱ درصد کاهش
 
۹- پولکا دوت
 
قیمت: ۵.۴۸ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۸ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۴۷ درصد کاهش
 
۱۰-  سولانا
 
قیمت: ۱۴.۱۰ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۶ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۷۹ درصد افزایش
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.