اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

January 5, 2023
16:40 پنجشنبه، 15ام دیماه 1401
کد خبر: 141977

تست میدانی سرعت اینترنت در حضور خبرنگاران و فعالان شبکه های اجتماعی انجام شد

به دعوت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور خبرنگاران و فعالان شبکه های اجتماعی، به صورت میدانی تست سرعت اینترنت همراه در سطح شهر تهران توسط کارشناسان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اپراتورها انجام شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، روز چهارشنبه با دعوت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعدادی از اصحاب رسانه و فعالان شبکه های اجتماعی به صورت میدانی به تست سرعت اینترنت در نقاط مختلف تهران پرداختند.
 
در این برنامه کارشناسان سازمان تنظیم مقررات و اپراتورها در نقاط مختلف شهر که توسط خبرنگاران و فعالان شبکه های مجازی مشخص شد، به تست سرعت اینترنت پرداختند که تقریبا در تمام تست های انجام شده، هیچ سرعت کمتر از 20 مگابیت بر ثانیه ای در هیچ کدام از اپراتورها ثبت نشد. ضمن اینکه در دو نقطه (پارک قیطریه، فرحزاد) به دلیل وجود سایت 5G یکی از اپراتورها، در تست سرعت انجام شده عددهای 245 و 414 مگابیت بر ثانیه برای اینترنت همراه به ثبت رسید.
 
تست سرعت انجام شده با اپلیکیشن جهانی اوکلا و بر بستر اینترنت همراه، بعد از استانداردسازی دستگاه ها با ارتباط به یک سرور در خارج کشور (آمریکا) در حضور خبرنگاران و فعالان شبکه های اجتماعی صورت گرفت.
پیمان قره داغی، مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تایید وجود نقاط کور ارتباطی در سطح شهر، یکی از مشکلاتی که مانعی بر سر فعالیت اپراتورها در برقراری پوشش کامل ارتباطی را ممانعت های مختلف در احداث و راه اندازی سایت های اپراتورها عنوان کرد.
 
همچنین یکی از کارشناسان اپراتورها با اشاره به تفاوت طراحی و ساخت گوشی های همراه در نسل های مختلف، آنرا یکی از علل تفاوت تست های سرعت انجام شده در گوشی های مختلف عنوان کرد.
برنامه تست سرعت اینترنت با حضور خبرنگاران و فعالان شبکه های اجتماعی و با دعوت وزارت ارتباطات در پی انتشار مطالبی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مبنی بر نارضایتی کاربران از وضعیت سرعت پایین اینترنت، صورت گرفت تا وضعیت دسترسی کاربران به شبکه جهانی اینترنت در کشور به صورت تصادفی مورد بررسی قرار گیرد.
 
به گفته عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اقدامات زیرساختی ویژه‌ای که در چند ماه اخیر صورت‌گرفته، زیرساخت‌های کشور ارتقا پیدا کرده‌اند و آمادگی مدیریت ترافیک‌های داخلی چند برابری را دارد.
وی با بیان اینکه در حوزه اینترنت بین‌الملل هم اکنون بیش از ۳ برابر نیاز کاربران ظرفیت وجود دارد، افزود: نکته مهمی که قبلاً هم به آن اشاره شده، نقش روشن بودن فیلترشکن‌ها در ایجاد اختلال و کندی است که به تجربه کاربری نامناسب کاربران منجر می‌شود. 
 
بنابه این گزارش، کارشناسان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای بررسی دقیق وضعیت شبکه ارتباطی کشور، بطور منظم به صورت میدانی در تیم های مختلف نسبت به تست سرعت و کیفیت شبکه در نقاط مختلف کشور اقدام می کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.