فناوری اطلاعات

January 22, 2023
14:57 یکشنبه، 2ام بهمنماه 1401
کد خبر: 142539

هوش مصنوعی خبرنگار فناوری شد!

یک نشریه حوزه فناوری با استفاده از هوش مصنوعی ۷۳ پست تولید و منتشر کرده است.
به گزارش انگجت، با توجه به تکامل بسیار سریع چت بات های هوش مصنوعی مانندChat-GPT ، VALL-E و همچنین BlenderBot3 و قابلیت های روبه افزایش آنها برای تولید متن مشابه نویسندگان انسانی، تهدید جایگزین شدن نویسندگان با ربات ها جدی تر شده است.
 
در این میان به نظر می رسد چنین تهدیدی در نشریه CNET بیش از پیش آشکار شده است. نشریه بایت در گزارشی فاش کرده این وب سایت اخبار فناوری از نوامبر ۲۰۲۲ میلادی یک فناوری اتوماسیون برای تولید مجموعه ای از پست های توصیف اصطلاحات مالی را تحت عنوان کارکنان بخش CNET Money Staff به کار گرفته است. پس از کلیک روی نام نویسنده مشخص می شود مقاله مذکور به طور کامل توسط یک فناوری اتوماسیون نوشته و به وسیله یک ادیتور در تیم تحریریه کنترل شده است.
 
گیل برتون یکی از فروشندگان آنلاین نخستین بار چهارشنبه گذشته در توئیتر چنین محتوایی را مشخص کرد. در کل این وب سایت فناوری از نوامبر ۲۰۲۲ تاکنون ۷۳ پست با فناوری مذکور با تیترهایی مانند « Zelle چیست و چگونه کار می کند؟» منتشر کرده است.
 
اما از زمانیکه اخبار مذکور منتشر شده، CNET بخش بیو صفحه CNET Money Staff و همچنین پست های متعددی را پاک کرده است.
 
استفاده از تولید کننده های متن در حال حاضر یک فرایند گسترده در فضای ژورنالیستی است اما نشریاتی مانند آسوشیتدپرس و واشنگتن پست از آنها برای فعالیت های کپی رایت بسیار سطح پایین استفاده کردند. به عنوان مثال واشنگتن پست از این فناوری برای نوشتن مطلبی درباره فوتبال در دبیرستان و همچنین یک متن بی اهمیت درباره المپیک ۲۰۱۶ ریو استفاده کرده است.
 
اما هنگامیکه یک ناشر تغییری بنیادین و مشابه آنچه گفته شد در فعالیت های خبری اش ایجاد می کند، به طور معمول بیانیه ای منتشر یا در شبکه اجتماعی آن را اطلاع رسانی می کند. اما به نظر نمی رسد CNET چنین بیانیه عمومی منتشر کرده باشد.
 
پس از انتشار این خبر نشریه مذکور در بیانیه ای اعلام کرد مشغول آزمایش یک دستیار هوش مصنوعی است. در بیانیه آمده است: هیاهوی بسیاری درباره موتورهای هوش مصنوعی و شیوه استفاده از آنها در اتاق های خبر، نشریات، بازارایابی و دیگر سرویس های مبتی بر اطلاعات در ماه ها و سال های آینده وجود دارد. ChatGPT و فناوری های خودکار مشابه سوالات مهمی درباره ایجاد اطلاعات و اشتراک گذاری آنها و کیفیت محتوای تولیدی و کارآمدی آنها برای خوانندگان ایجاد کرده است. در همین راستا تصمیم گرفتیم برای پاسخ به این سوالات آزمایشی انجام دهیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.