آیین گرامیداشت روز جهانی ارتباطات برگزار شد
پروانههای اپراتور اول، سوم و وایمکس سهشنبه شب در آیین گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و با حضور رییس جمهور و وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در جمع دستاندرکاران حوزهی ارتباطات و فنآوری اطلاعات اهدا شد.
به گزارش ایسنا در این مراسم پروانهی اپراتور اول به صابر فیضی، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، پروانهی اپراتور سوم به سعید مهدیون، مدیر عامل شرکت فنآوری اطلاعات و مجری طرح صدور پراونهی اپراتور سوم تلفنهمراه و پروانهی وایمکس نیز به لطفالله سبوحی به عنوان مجری وایمکس ارایه شد.
بنا بر اعلام پروانهی اپراتور سوم شامل ۲۷ ماده و ضمائم مرتبط با آن و با مدت اعتبار پروانه ۱۵ سال از تاریخ لازمالاجرا شدن و قابل تمدید برای حداکثر دو دورهی ۵ ساله است که برای ۱۵ میلیون مشترک پیشبینی شده است.
همچنین شبکهی ارتباطات رادیویی سیار که باید توسط دارندهی پروانه با فنآوریهای مرتبط با حداکثر نسل سوم به شرح ضمائم پروانه ایجاد و مورد بهرهبرداری قرار گیرد و خدمات موضوع پروانه شامل هر گونه خدمات مخابراتی سلولی اعم از محلی، ملی و بینالمللی شامل خدمات ارزش افزوده و نه محدود به خدمات صوتی پایه با رعایت استانداردها و اخذ مجوز لازم از مراجع ذیربط باید توسط دارندهی پروانه عرضه شود.
در این مراسم لوحهایی تقدیری توسط دکتر محمود احمدینژاد، رییس جمهور و محمد سلیمانی، وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات به برخی مدیران و مسوولان مخابراتی و ارتباطی ارایه و از آنها تقدیر شد.
بر اساس این گزارش از وفا غفاریان، رییس هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران، به جهت هدایت و هماهنگی توسعهی ارتباطات در حوزههای شهری و روستایی سراسر کشور قدردانی شد؛ از کمال محامدپور، معاون وزیر ارتباطات، به جهت توسعهی گسترده ارتباطات گستردهی دانشگاهها و حوزهی فنآوری اطلاعات ارتباطات تشکر شد.
در این مراسم همچنین از صابر فیضی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، به جهت پیشتاز بودن این شرکت دراجرای اصل ۴۴، وحید صدوقی، مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار، به دلیل توسعهی سریع شبکه تلفن همراه کشور، ناصر یوسفپور، عضو هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران، به جهت تلاش در جهت توسعهی ارتباطات و ICT بخش روستایی قدردانی شد.
علیرضا قلمبر دزفولی، مدیر عامل ایرانسل به واسطه توسعهی سریع و ارائه خدمات اپراتور دوم، طالبزاده، رییس سازمان فضایی ایران نیز به جهت تحول درارتباطات پژوهشی و تحقیقاتی با دانشگاهها نیز از جمله کسانی بودند که از آنها قدردانی شد.
به گزارش ایسنا در ادامهی این مراسم که روسای دانشگاهها نیز حضور داشتند، قراردادهایی مابین مرکز تحقیقات مخابرات ایران، شرکت ارتباطات سیار و سازمان فضایی با برخی دانشگاهها منعقد شد.
از جمله این قراردادها میتوان به قرارداد مرکز تحقیقات مخابرات با دانشگاه تهران به مبلغ ۱۳ میلیارد ریال و به مدت یک سال در سه محور آموزش، پژوهش و فنآوری و پشتیبانی و همچنین قرارداد این مرکز با دانشگاه فردوسی مشهد به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال و به مدت دو سال اشاره کرد.
قرارداد بین مرکز تحقیقات مخابرات با دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی به مبلغ ۴۰ میلیارد ریال و قراداد با دانشگاه صنعتی اصفهان با محوریت آموزش، پژوهش و فنآوری و پشتیبانی به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال و قراداد با دانشگاه یزد به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال از دیگر موارد بودند.
همچنین سازمان فضایی ایران قراردادی با دانشگاه شهید بهشتی به مبلغ ۵/۳ میلیارد تومان و به مدت دو سال به امضا رسانید و با دانشگاه امیرکبیر نیز دو قرارداد به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان و به مدت سه سال و قراردادی دیگر به مبلغ ۵ میلیارد تومان به مدت دو سال منعقد کرد.
شرکت ارتباطات سیار هم با دانشگاه علم و صنعت قراردادی ۲۵ میلیارد ریالی و به مدت سه سال منعقد کرد و با دانشگاه صنعتی شریف نیز قراردادی ۲۵ میلیارد ریالی و به مدت سه سال به امضا رساند.