جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۲ با ارائهی برنامهی پنلهای تخصصی در حوزههای مختلف فناوری، استارتاپ، سرمایهگذاری و اکوسیستم منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نصر تهران بیستو ششمین دوره نمایشگاه الکامپ در روز اول با پنج پنل تخصصی در حوزههای لجستیک، آموزش، رمزارز، سلامت و نوآوران ایران برگزار میشود.
پنل «از گاراژداری تا لست مایل دلیوری: راهی که لجستیک طی کرد» از ساعت ۱۱ تا ۱۲، در این پنل پشوتن پورپزشک مدیرعامل پادرو، مهرداد ملکمحمدی مدیرعامل تاپین، علیشاد اعتضادی مدیرعامل دیجیاکسپرس، بابک عقیلینسب مدیرعامل پستکس و محمدرضا قادری رئیس مرکز نوآوری پست تجارت الکترونیک و لجستیک پیشرفته سخنرانی میکنند.
پنل دیگر در حوزه آموزش است که با عنوان «پکیج فروشهای اینستاگرام، صنعت آموزش انلاین را از آن خود کردهاند؟» برگزار میشود. در این پنل پوریا آسترکی مدیرعامل کارزیلا، مانوئل اوهانجانیانس مدیرعامل ایسیمنار، محمد معظمی مدیر آکادمی ایرانسل و مصطفی حسینی مدیرعامل مکتبخونه از ساعت ۱۱ تا ۱۲ سخنرانی خود را ارائه میکنند.
در پنلی مربوط به حوزه رمزارز با نام «اکوسیستمی که هه را غافلگیر کرد»، امیرحسین راد مدیرعامل نوبیتکس، محمد حکیمی مدیرعامل رمزینکس، محمد قاسمی مدیرعامل مزدکس، احسان مهدیزاده قائم مقام والکس و امیرحسین مردانی مدیرعامل بیتپین حضور دارند و از ساعت ۱۲ تا ۱۳ سخنرانی میکنند.
حوزهی دیگر سلامت است که در پنلی با عنوان «همچنان چهارقفله؟!» وحید یونسی مدیرعامل سیناپس، مسعود تاجفرد همبنیانگذار اسنپدکتر، آرش برجیخانی مدیرعامل هلثیو، مهرشاد تیموری مدیرعامل بقراط دیدگاههایشان را دربارهی این حوزه میگویند.
پنل آخر روز یکشنبه با عنوان «نقش نوآوران در آینده ایران» از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۴:۳۰ با حضور جامعهشناسان اجرا میشود. در این پنل مقصود فراستخواه، علیاصغر سعیدی، جواد میری و محمدرضا جوادی یگانه درباره آینده ایران در فناوری و نوآوری گفتوگو میکنند.
روز دوم: چهارگوشه ایران، گردشگری و لندتک
در روز دوم دوشنبه پنجم تیرماه پنلها از ساعت ۹:۳۰ آغاز میشود و موضوعاتی چون چهارگوشه ایران، گردشگری و لندتک برگزار میشوند.
حسین موحد از همدان، احسان عبدیپور از تبریز، محمدصادق میری از زاهدان، مهرداد یزدانی از اصفهان و حسین حاجیزاده از بندرعباس به عنوان فعالان حوزه فناوری و استارتاپ در پنلی با نام «آیا واقعاً همه چیز در تهران جمع شده؟» سخنرانی میکنند. این پنل از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰:۳۰ برگزار میشود.
پنل دوم که از ساعت ۱۱ تا ۱۲ برگزار میشود به موضوع گردشگری اختصاص دارد و در آن کامیار ایرانی مدیرعامل فلایتیو، توحید علیاشرفی معاون بازاریابی گروه علیبابا، فرید یکانی مدیرارشد بازرگانی اسنپ تریپ و بهرام مشرفی بنیانگذار و مدیرعامل یوتوپین با موضوع «استارتاپهای سفر: داستان موفقیت به سبک گردشگری» سخنرانی میکنند.
پنل آخر روز دوشنبه که به حوزه لندتک اختصاص دارد، با موضوع «وامهای خرد: خیزش یک بازار بزرگ» محمدصادق آزادانی رئیس کمیسیون لندتک نظام صنفی رایانهای تهران، علیرضا هوشمند رئیس هیئت مدیره قسطا، پدرام ورشوکار مدیرعامل دارا و علیرضا شفیعی مدیرعامل کیپا سخنرانی میکنند.
روز سوم: سرمایهگذاری، اکوسیستم و نظام صنفی
روز سهشنبه ششم تیرماه در حوزههای سرمایهگذاری، تشکلهای صنفی و اکوسیستم و نظام صنفی پنلهایی برگزار میشود.
پنل حوزه سرمایهگذاری با موضوع «آیا واقعاً پول هست؟» در ساعت ۱۲ تا ۱۳ برگزار میشود. در این پنل محمدمهدی عباسخانی مدیرعامل حرکت اول، رضا زرنوخی مدیرعامل صندوق مالی، علی فیاضبخش مدیرعامل سرآوا، علیرضا خداکرمی رئیس هیئتمدیره دادهپردازی پارسیان سخنرانی میکنند.
همچنین از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۴:۳۰ پنلی با عنوان «در حسرت سیمرغ شدن» با سخنرانی مهدی شریعتمدار مدیرعامل جیبیت، مهدی فاطمیان مدیرعامل زیبال، حسین اسلامی رئیس نصر تهران، حسن هاشمی رئیس نصر کشور و وحید شامخصی مدیر توسعه کسبوکار نوبیتکس برگزار میشود.
در همین ساعت پنل دیگری با عنوان فراز و فرود یک رابطه: صنعت آیتی و اکوسیستم استارتاپی» با حضور صادق فرامرزی نایب رئیس نظام صنفی رایانهای تهران، رضا قربانی عضو هیئت مدیره نظام صنفی رایانهای تهران، اشکان ابراهیمی عضو هیئت مدیره نظام صنفی رایانهای تهران و فرهاد کرمزاده عضو هیئت مدیره نظام صنفی رایانهای تهران برگزار میشود.
روز آخر: زنان، تجربه مشتری، اکوسیستم نوآوری و زیرساخت و اینترنت
در روز چهارشنبه که آخرین روز برگزاری نمایشگاه الکامپ است با پنلی با موضوع «زنان و اکوسیستم نوآوری» در ساعت ۹:۳۰ صبح شروع میشود. در این پنل با عنوان «این سقف شیشهای است یا بتنی؟» مریم قدس گلشن مدیر توسعه کسبوکار جیرینگ، عاطمه هاشمی بنیانگذار روچ، نغمه عقیلی بنیانگذار استادسلام، سحر بختیاری بنیانگذار آوایار و مدیرعامل پیمان، مینا والی فعال فینتک و کتایون سپهری مربی کسبوکار دیدگاههایشان را در این زمینه ارائه میکنند.
پنل بعدی روز چهارشنبه با عنوان «چه کسی حواسش به مشتری است؟» با سخنرانی نگار پورشعبان مدیر تیم تجربه مشتری و تحقیقات بازار تپسی، شمین نسابه معاون دیجیتال گروه مالی کیان، امید روشن مدیر طراحی نوبیتکس در زمینه بهبود تجربه مشتری سخنرانی میکنند.
روز آخر نمایشگاه با پنل «اقتصاد نوآوری و فرصتهای آن برای آینده ایران» با سخنرانی علینقی مشایخی بنیانگذار دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف، شهاب جوانمردی مدیرعامل فناپ، فرزین فردیس عضو اتاق بازرگانی تهران و صادق فرامرزی نایب رئیس نصر تهران از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۴:۳۰ به گفتوگو در زمینه اکوسیستم فناوری اختصاص دارد.
همچنین پنل دیگری با موضوع زیرساخت و اینترنت با عنوان «اینترنت و همه داشتههای ما» با سخنرانی شهراد یوسفیزاده از آسیاتک، فرشاد اسماعیلیان مدیرعامل هاست ایران و حسامالدین زاریان مدیرعامل ابرزس از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ پایانبخش پنلهای نمایشگاه خواهد بود.
رویدادی برای دانشآموزان
در این نمایشگاه همچنین رویدادی به نام تینواستارز برگزار میشود که بیش از ۳۰ تیم دانشآموزی از استانهای مختلف مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و تهران در آن حاضر خواهند بود.
در این رویداد که در سالنهای ۸ و ۹ برگزار میشود ۱۲ تیم منتخب ایدهها و محصولاتشان را ارائه میکنند. تینواستارز با حمایت شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات، منتورها و مشاوران حوزه کارآفرینی و همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار میشود و کارشناسانی در حوزههای امنیت، شبکه، هوش مصنوعی، برنامهنویسی، بازیسازی، بانکداری الکترونیک، سلامت الکترونیک و بلاکچین در آن حضور دارند.
دانشآموزان همچنین میتوانند در حوزههای مختلف فناوری از مشاوره با متخصصان استفاده کنند.
نمایشگاه الکامپ از روز ۴ تا ۷ تیر در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ برپا است.