سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

July 9, 2023
9:49 یکشنبه، 18ام تیرماه 1402
کد خبر: 147275

قاچاقچی چینی با ۴۲۰ حافظه ذخیره‌سازی SSD پنهان‌شده روی کمرش دستگیر شد!

اداره‌ی گمرک چین شخصی که سعی داشت با بستن ۴۲۰ حافظه‌ی SSD به کمرش،‌ آن‌ها را قاچاق کند، دستگیر کرد.
 
 
 
 
رسانه‌های چینی اخیراً از تلاش ناموفق برای قاچاق سخت‌افزار خبر داده‌اند. جایی‌ که قاچاقچی سعی داشت تعداد زیادی SSD را از ماکائو به ژوهای ببرد.
 
گفته می‌شود ارزش محموله‌ی ۴۲۰ حافظه‌ی ذخیره‌سازی SSD حدود ۳۲۹۸۴ دلار بوده و این یعنی قیمت هرکدام به‌طور متوسط ۷۸٫۵۳ دلار است. این برچسب قیمتی نشان می‌دهد SSDها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده‌اند.
 
پیش‌ از این نیز گزارش‌های دیگری از دستگیری قاچاقچیان چینی منتشر شده که سعی داشتند با چسباندن قطعات سخت‌افزاری، آن‌ها را وارد کشور کنند. اما چرا مردم همچنان تلاش می‌کنند چنین کاری انجام دهند و قانون را زیر پا بگذارند؟ دلیل اصلی این کار، عواض کمرگی تحمیل‌شده از طرف دولت چین است، زیرا با عدم پرداخت هزینه‌ی مذکور می‌توان محصولات سخت‌افزاری را با حاشیه‌ی سود بسیار بالا در بازار به‌ فروش رساند.
 
سال ۲۰۱۵ نیز مردی سعی داشت با بستن ۱۴۶ آیفون به بدن خود، آن‌ها را قاچاق کند اما دستگیر شد و چند سال بعد زن دیگری همین‌ کار را تکرار کرد.
 
به‌نوشته‌ی تِک‌اسپات، قاچاق پردازنده نیز با این روش بسیار محبوب است. دو مرد در سال ۲۰۲۱ که جهان با کمبود تراشه مواجه بود، سعی کردند ۲۵۶ پردازنده‌ی Core i7 10700 اینتل و Core i9 10900K به‌ارزش ۱۲۳ هزار دلار را قاچاق کنند. مدتی بعد شخص دیگری ۱۶۰ عدد CPU و ۱۶ گوشی تاشو به بدنش پیچید و در ماه مارس نیز فرد دیگری همین‌کار را با ۲۳۹ پردازنده انجام داد.
 
البته روش کاری همه‌ قاچاقچیان یکسان نیست. زنی در سال ۲۰۲۲ بیش‌ از ۲۰۰ پردازنده‌ی اینتل را در شکم قلابی خود قرار داد و تظاهر کرد که باردار است و سعی داشت این محصولات را وارد چین کند. شخص دیگری در سال جاری سعی داشت ۸۴ حافظه‌ی ذخیره‌سازی SSD را با قرار دادن در اسکوتر برقی وارد کشور چین کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.