بازی

فناوری اطلاعات

August 19, 2023
8:23 شنبه، 28ام مردادماه 1402
کد خبر: 148654

قانون چین برای منع بازی‌های ویدئویی کودکان شکست خورد

سیاست محدودسازی ساعت بازی‌های ویدئویی برای کاربران زیر ۱۸ سال توسط دولت چین، چند سال گذشته اعمال شد. این در حالی است که طبق آخرین بررسی‌ها، این ممنوعیت به نتیجه مورد نظر نرسیده است. هدف از این قانون، جلوگیری از اعتیاد کودکان به این نوع از بازی‌ها اعلام شد.
 
 
طبق مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه‌های انگلستان، سیاست محدودسازی ساعت بازی ویدئویی کودکان تغییری در الگوی بازی‌ آنها ایجاد نکرده و همچنین گیمرهای حرفه‌ای ساعات بیشتری را نسبت به قبل به بازی اختصاص می‌دهند.
 
اعمال محدودیت در مدت زمان بازی‌های ویدئویی برای کودکان زیر ۱۸ سال، سیاستی دیگر از دولت چین است که با هدف مبارزه با اعتیاد کودکان به این نوع از بازی‌ها اتخاذ شد. اما براساس آخری گزارشات این طرح فعلا با شکست مواجه شده است.
 
طبق مطالعه‌ای که روی ۷ میلیارد ساعت زمان بازی انجام شده است، محدودیت‌های زمانی اعمال شده تاثیری در ساعات استفاده و بازی کودکان نداشته است. همچنین گیمرهای حرفه‌ای جدی‌تر و در مدت زمان بیشتری نسبت به قبل از تصویب این قانون مشغول بازی ویدئویی بودند.
 
دولت چین از اوایل نوامبر سال ۲۰۱۹، محدودیت زمانی سخت‌گیرانه‌ای برای دسترسی کاربران زیر ۱۸ سال به بازی‌های ویدئویی اعمال کرد. طبق این قانون کاربران موردنظر، در روز تا ۹۰ دقیقه و در تعطیلات عمومی تا ۳ ساعت مجاز به بازی بودند. این قانون در آگوست سال ۲۰۲۱ تغییر یافت و محدودیت‌ها تشدید شد. بر اساس قانون جدید، افراد زیر ۱۸ سال تنها به مدت یک ساعت در روزهای جمعه، آخرهفته‌ها و تعطیلات عمومی می‌توانستند بازی کنند. همانطور که پیش‌تر اشاره شد، هدف از این سیاست، مبارزه با اعتیاد کودکان به بازی‌های ویدئویی گفته شده است.
 
طبق مطالعه‌ای که دیوید زندل با مشارکت همکارانش از دانشگاه یورک انگلستان انجام داده‌اند، بیش از ۷ میلیارد ساعت زمان بازی را در طول ۲۲ هفته از ۱۸۸ میلیون پروفایل گیمر منحصر به فرد در چین، از طریق یونیتی، یک ابزار توسعه بازی، تحلیل کرده‌اند. داده‌های این مطالعه مربوط به اواخر سال ۲۰۱۹ و اوایل سال ۲۰۲۰ است. لازم به ذکر است که سن بازیکنان این مطالعه مشخص نیست. آمارهای بازی در دوران همه‌گیری کرونا لحاظ نشده است و فقط محدود به این بازه زمانی مانده است.
 
بر اساس این گزارش، هیچ کاهشی در روند بازی مشاهده نمی‌شود. با وجود این محدودیت‌ها، همچنان ساعت بازی کاربران بیش از ۴ ساعت در روز و ۶ روز در هفته برآورد شده است. در واقع،با بررسی جریان بازی حساب‌های این افراد این نظریه شکل گرفت که در هر هفته پس از بازی، ۱.۱۴ برابر احتمال انجام بازی در مدت زمان بیشتر جود دارد. با این حال، برخی از نویسندگان این حوزه معتقدند این افزایش، معنادار نیست.
 
زندل، در رابطه با این آمار چنین اظهار کرد:«این یافته‌ها شگفت‌انگیز است. و این سیاستی بود که تصور می‌شود به شکل گسترده‌ای موثر واقع شود.»
 
کاترین فیلیک یکی از دیگر محققان این مطالعه گفت:«این که این سیاست تا این حد تاثیرگذار نبود، قابل توجه است.»
 
ایگور زاپوتاکوفسکی یکی از اعضای دانشگاه نیوکاسل بریتانیا درباره جمعیت مورد نظر این سیاست بیان کرد که باید توجه داشت تنها برخی از افراد( خردسالان) مورد توجه این قانون هستند و این محدودیت‌ها برای همه نیست.
 
در نهایت محققان می‌گویند برای به دست آوردن داده‌های بهتر باید از روش‌های جدید فناورانه استفاده کرد که هم به حریم خصوصی افراد در جهت اخذ داده‌ها آسیبی وارد نشود و هم امکان دسترسی به داده‌های رفتاری و جمعیتی در مقیاس کلان مانند سن فراهم باشد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.