سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

September 17, 2023
6:48 یکشنبه، 26ام شهریورماه 1402
کد خبر: 149681

هشدار متخصصان در دورهمی بزرگ روز برنامه‌نویس: برنامه نویسان در حال مهاجرت از ایران هستند

دورهمی بزرگ «روز برنامه‌ نویس» چهارشنبه ۲۲ شهریورماه با همکاری سی‌اس‌فیفتی ایران (CS50x)  و کمپین «#من_برنامه_نویسم» با هدف شبکه‌سازی و آموزش راهکارهای ورود برنامه‌نویسان به بازار کار و بهبود فرآیندهای ارتقای شغلی، در پارک فناوری فردا برگزار شد.
 
در این رویداد که مخاطبانش برنامه نویسان متخصص، فعالان و علاقه‌مندان ورود به این حوزه، کارآفرینان و مدیران کسب و کار بودند؛ آینده برنامه‌نویسی با پیدایش هوش مصنوعی بررسی و نکاتی درباره آینده این حرفه در ایران، چالش‌ها، فرصت‌ها و دغدغه‌های برنامه نویسان مطرح شد و شبکه‌سازی ارزشمندی شکل گرفت.
 
در ابتدای این رویداد، حسن فرهاد، مدیر پار‌ک فناوری فردا، به سخنرانی در مورد برنامه‌های آینده‌‌شان برای بهینه‌سازی فضاهای کار اشتراکی و ایجاد شعبه‌های دیگر این پارک فناوری خصوصی پرداخت.
 
n00281753-b.jpg
 
به گفته مدیر پارک فناوری فردا، حوزه کاری بیشتر شرکت‌هایی که در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند، تلکام و هوش‌ مصنوعی است.
 
نیما حبیب‌زاده، استاد دانشگاه مک‌گیل کانادا نیز در رویداد روز برنامه‌نویس به صورت آنلاین حضور داشت و از چالش‌‌هایی گفت که با ورود هوش مصنوعی بر سر راه برنامه‌نویس‌‌ها قرار گرفته است.
 
در ادامه این رویداد،‌ رضا دفاعی، هم‌بنیان‌گذار و مدیر فنی بقراط، محسن علیزاده،‌ کارشناس ارشد توسعه نرم‌افزار هاست ایران و علی لشنی، مدیر فنی الانوس در پنل «چالش‌ها، فرصت‌ها و آینده برنامه‌نویسی در ایران» با توجه به تجربیات حرفه‌ای خود به بررسی چالش‌هایی پرداختند که مدیران فنی با آن‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
 
محسن علیزاده به موضوع مهاجرت نیروهای متخصص در حوزه برنامه‌نویسی و کمبود نیروی کار در برخی از زبان‌های برنامه‌نویسی اشاره کرد و گفت دیگر این روزها نمی‌توان افزایش چشم‌گیر رقم مهاجرت را انکار کرد؛ من دیگر کسی را اطراف خود نمی‌بینم که قصد مهاجرت نداشته یا به آن فکر نکرده باشند.
 
رضا دفاعی هم افزود: نمی‌توان شرایط اینترنت و فیلترینگ داخلی را نادیده گرفت.پیشرفت و توسعه نیاز به اینترنت مطلوب و باکیفیت دارد. با این شرایط برنامه‌نویسان در خارج از ایران بیشتر رشد خواهند کرد.
 
حامیان ویژه رویداد، هاست ایران، های‌وب و پارک فناوری فردا بودند. همچنین از دیگر حامیان می‌توان به مجموعه هلپ مارکتینگ و مهمانو اشاره کرد.
 
از نکته های جالب رویداد این بود که جوان‌ترین شرکت کننده 15 سال و مسن‌ترین جمع متولد سال 1350 بود. یک اتفاق جالب رویداد هم زمان تدتاک به مخاطبان و علاقه‌مندان بود که 7 نفر هر کدام حداکثر 5 دقیقه به بیان صحبت‌ها و نظرات خود در مورد برنامه‌نویسی کردند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.