سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

September 23, 2023
18:03 شنبه، 1ام مهرماه 1402
کد خبر: 149806

آمریکا: هواوی نمی‌تواند پردازنده هفت‌نانومتری را در حجم انبوه تولید کند

ایالات متحده معتقد است که هواوی نمی‌تواند پردازنده‌ی هفت‌نانومتری به‌کاررفته در گوشی میت ۶۰ پرو را در حجم انبوه تولید کند.
 
 
جینا ریماندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، می‌گوید آمریکا هیچ مدرکی در دست ندارد که نشان دهد هواوی از پسِ تولید انبوه گوشی‌های هوشمند با پردازنده‌ی پیشرفته برمی‌آید. در هفته‌های اخیر، هواوی گوشی میت ۶۰ پرو را با پردازنده‌ی هفت‌نانومتری کرین 9000S روانه‌ی بازار چین کرده است. تحلیلگران می‌گویند که کرین 9000S دستاوردی مهم برای صنعت تراشه چین محسوب می‌شود.
 
برخی از منابع به گران‌بودن هزینه‌ی تولید و قیمت CPU کرین 9000S اشاره کرده‌اند. این در حالی است که قیمت گوشی هواوی میت ۶۰ پرو کمتر از قیمت گوشی آیفون است تا کاربران چینی انگیزه‌ی بیشتری برای خرید موبایل هواوی داشته باشند.
 
رویترز به‌نقل از وزیر بازرگانی آمریکا می‌نویسد: «هیچ مدرکی مبنی‌بر این‌ موضوع نداریم که هواوی بتواند پردازنده‌ی هفت‌نانومتری را در مقیاس بزرگ بسازد.»
 
چند هفته پیش، وزارت بازرگانی ایالات متحده گفت که در تلاش است به اطلاعاتی دقیق درباره‌ی پردازنده‌ی هفت‌نانومتری کرین 9000S دسترسی پیدا کند تا بفهمد که تولید این تراشه به‌معنی نقض تحریم‌ها است یا نه.
 
جینا ریماندو با حضور در جلسه‌ی کمیته‌ی علمی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که از گزارش‌های مربوط‌ به تولید گوشی پیشرفته‌ی هواوی ناراحت شده است. برخی از نمایندگان جمهوری‌خواه معتقدند که آمریکا باید صادرات تمامی فناوری‌ها و قطعات را به هواوی و SMIC ممنوع کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.