سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

October 21, 2023
12:04 شنبه، 29ام مهرماه 1402
کد خبر: 150755

محدودیت واردات لپ تاپ و تبلت در هند رفع می شود

دولت هند تصمیم دارد واردات بدون محدودیت لپ تاپ و تبلت را مجاز کند. در همین راستا سیستم جدید مجوز دهی  ایجاد کرده که هدف آن رصد محموله های سخت افزاری بدون آسیب به عرضه در بازار است.
 
 
به گزارش رویترز، به گفته مقامات، سیستم جدید مدیریت واردات از یکم نوامبر ۲۰۲۳ میلادی اجرایی می شود و شرکت ها ملزم هستند تعداد و ارزش محموله وارداتی را ثبت کنند اما دولت هیچ درخواست وارداتی را رد نمی کند و از داده های مذکور برای رصد استفاده می شود.
 
هدف این سیستم تضمین آن است که چنین روندی نوعی داده و اطلاعات فراهم می کند که برای ایجاد یک سیستم دیجیتال معتبر مورد نیاز است.
 
هندوستان در سوم آگوست رژیم دریافت مجوز برای واردات لپ تاپ و تبلت را وضع کرد اما به سرعت و پس از انتقاد دست اندرکاران صنعت و همچنین دولت آمریکا آن را به تعویق انداخت. این برنامه به دولت اجازه می داد درخواست های واردات را رد و همزمان برای تمام محصولات مجوز صادر کند.
 
تصمیم جدید هندوستان به سود تولیدکنندگان جهانی لپ تاپ مانند دل، اچ پی، اپل و لنوو است.
 
ارزش واردات دستگاه های الکترونیکی و نرم افزاری که شامل لپ تاپ، تبلت و رایانه های شخصی می شود، در بازه آوریل تا آگوست سال جاری میلادی به ۳۳.۶ میلیارد ددلار رسید که ۸ درصد بالاتر از سال قبل است.
 
به گفته یک مقام مسئول ممکن است هندوستان پس از سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی براساس داده های جمع آوری شده تصمیم به انجام اقدامات بیشتری بگیرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.