فناوری اطلاعات

October 25, 2023
16:37 چهارشنبه، 3ام آبانماه 1402
کد خبر: 150936

با کمک این ابزار هوش مصنوعی هر متنی را به فایل صوتی تبدیل کنید

ابزارهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی فراگیر شده‌اند که ابزار تبدیل متن به صدا یکی از آن‌ها است. درادامه ۵ ابزار هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا را معرفی می‌‌کنیم.
تاکنون تجربه شنیدن صدای ضبط‌شده‌ی خود را داشته‌اید؟ افراد زیادی بعد از شنیدن صدای خود حداقل برای چند لحظه تصمیم می‌گیرند سکوت کنند؛ زیرا متوجه می‌شوند آن صدایی که حین صحبت کردن خود می‌شوند، با صدای واقعی ضبط‌شده تفاوت زیادی دارد.
 
این پدیده در روان‌شناسی Voice Confrontation نام دارد که نزدیک‌ترین معادل را برای آن می‌توان «رویارویی یا تقابل صوتی» دانست. همه‌ی افراد از صدای خودشان بدشان نمی‌آید؛ اما معمولاً ناهماهنگی شناختی مرسوم‌تر است و اکثر افراد از شنیدن صدای خود حداقل در دفعات اول جا می‌خورند.
 
خوشبختانه با وجود هوش مصنوعی و ابزارهای مختلف که در کارهای متنوعی می‌توانند دستیار شما باشند، دیگر نیاز نیست نگران رویارویی صوتی باشید. جدا از این موضوع، شاید ترجیح شخصی شما این باشد که محتوای صوتی تولید کنید؛ اما با صدای شخصی خودتان نباشد و برنامه‌ای برای همکاری با گوینده ندارید.
 
هوش مصنوعی علاوه‌بر ابزارهای مختلف برای تولید عکس از متن، در حوزه‌ی صوتی نیز ابزارهای مختلفی ارائه می‌کند که ازجمله می‌توان به بهترین هوش مصنوعی برای تقلید صدا اشاره کرد. در این مقاله، قصد داریم ۵ نمونه از بهترین ابزار هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا را به شما معرفی کنیم.
 
ابزار هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا
 
۱. پلتفرم Lovo.ai
پلتفرم lovo.ai یکی از بهترین پلتفرم‌های تبدیل متن به صدا (TTS) مبتنی‌بر هوش مصنوعی به‌حساب می‌آید که حتی در این زمینه جایزه‌ای کسب کرده است. پلتفرم Lovo ازجمله ابزارهای قوی و ساده‌ی تبدیل متن به صدا با قابلیت تولید صدای واقعی نزدیک به صدای انسان است.
 
هوش مصنوعی Lovo محدوده‌ی وسیعی از انواع صدا را دراختیار کاربر قرار می‌دهد که می‌توان از آن‌ها در حوزه‌ی سرگرمی، بانکداری، بازی، مستند و اخبار و… بهره‌مند شد. به‌همین‌دلیل، این پلتفرم مشتریان سازمانی زیادی دارد و بسیاری از شرکت‌ها از خدمات تبدیل متن به صدای آن استفاده می‌کنند.
 
ویژگی‌های این ابزار عبارت‌اند از:
 
کتابخانه‌ای بزرگ از صداها که به بیش از ۵۰۰ صوت می‌رسد.
کنترل ظریف و دقیق برای تولید صدای حرفه‌ای با کمک ویرایشگر تلفظ و تأکید کلامی و کنترل زیروبمی صدا.
توانایی ویرایش ویدئو که برای کاربر امکان ویرایش ویدئو ه‌مزمان با تولید صدا را فراهم می‌کند.
داده‌های غیرکلامی، جلوه‌های صوتی، موسیقی رایگان، عکس و ویدئوهای آماده از دیگر ویژگی‌های این پلتفرم به‌شمار می‌روند.
پلتفرم Love.ai بیش از ۱۵۰ زبان را پشتیبانی می‌کند که خوشبختانه زبان فارسی در بین گزینه‌ها است و به‌راحتی می‌توانید متن خود را به صدای فارسی تبدیل کنید. استفاده از امکانات پلتفرم Love.ai فقط برای ۱۴ روز رایگان است که در این مدت امکان دانلود خروجی وجود ندارد و برای بهره‌مندی کامل از تمام امکانات باید اشتراک تهیه کنید که طرح پایه‌ی آن ماهانه ۱۹ دلار قیمت دارد.
 
 
۲. پلتفرم Murf
دیگر پلتفرم محبوب تبدیل متن به صدای مبتنی‌بر هوش مصنوعی Murf نام دارد که علاوه‌بر‌آن امکان انواع صداگذاری را نیز فراهم می‌کند و از آن برای تولید محتوای صوتی کوتاه و حتی ساخت پادکست می‌توان بهره‌مند شد.
 
در پلتفرم Murf، گزینه‌های زیادی برای شخصی‌سازی دراختیار کاربر قرار می‌گیرد تا بتوانید صدای طبیعی برای متن ایجاد کنید و از بین جنس صداهای متنوع و لهجه‌های مختلف براساس نیاز و سلیقه‌ی خود گزینه‌ای را انتخاب کنید. فراموش نکنید که قطعاً بخش لهجه‌ها شامل زبان فارسی نمی‌شود.
 
دیگر ویژگی‌های پلتفرم Murf شامل ویاریشگر ویدئوِ داخلی ۱۰۰ صدای مختلف و ۱۵ زبان می‌شود که خوشبختانه زبان فارسی در بین آن‌ها قرار می‌گیرد. دیگر قابلیت این ابزار هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا امکان تغییر صدا است؛ بنابراین، می‌توانید متنی را خودتان بخوانید و ضبط کنید و با کمک پلتفرم Murf، صدای خود را تغییر دهید تا تشخیص‌دادنی نباشد.
 
ویژگی‌های ابزار مذکور ازاین‌قرارند:
 
کتابخانه بزرگ با بیش از ۱۰۰ صدای مختلف در انواع زبان‌ها.
بیان احساس در سبک‌های گفتاری متنوع.
پشتیبانی از ورودی صدا و متن.
قابلیت Voice-Over Studio مبتنی‌بر هوش مصنوعی.
تغییر نوای صدا و لهجه‌ها.
امکان استفاده‌ از پلتفرم هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا Murf برای تولید ۱۰ دقیقه صدا با بیش از ۱۲۰ صدا بدون نیاز به واردکردن اطلاعات کارت اعتباری وجود دارد و بعدازآن طرح پایه‌ی آن را با پرداخت ۱۹ دلار در ماه می‌توان خرید.
 
 
۳. پلتفرم Play.ht
برای تبدیل متن به صدا ازطریق هوش مصنوعی می‌توانید از پلتفرم Play.ht کمک بگیرید که با شرکت‌هایی مثل سامسونگ، هیوندای، Doordash و Moderna همکاری و محتوای صوتی برای آن‌ها تهیه کرده است. صدای تولیدشده با این پلتفرم بسیار حالت طبیعی دارد و شباهت آن به صدای انسان در بین بسیار از کاربران زبانزد است.
 
آنچه پلتفرم Play.ht را از سایر رقبا متمایز می‌کند، درخشش بی‌نظیر آن در تولید لهجه‌ها و زبان‌های منطقه‌ای است. این موضوع از آن‌جایی اهمیت دارد که وقتی در حال کار روی پروژه‌ای باشید که مخاطب هدف آن محلی است، با اتکا به این قابلیت می‌توانید انتظار نتیجه بهتری داشته باشید. البته درباره‌ی زبان فارسی فعلاً نمی‌توان انتظار لهجه از هوش مصنوعی داشت.
 
صداها را در Play.ht می‌توانید براساس جنسیت، سن، سرعت و میزان بلندی صدا کنترل کنید. بااین‌حال، درباره‌ی زبان فارسی آن‌چنان دستتان باز نیست و همین که از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند، جای خوشحالی دارد.
 
از ویژگی‌های پلتفرم Play.ht می‌توان به این‌ها اشاره کرد:
 
بیش از ۹۰۰ صدای مختلف در ۱۴۲ زبان و لهجه.
صداهای کاملاً شبیه به نمونه واقعی که به‌شدت طبیعی به‌نظر می‌رسند.
سبک صدای متنوع برای هرگونه نیاز ازجمله گوینده‌ی خبر و مکالمه.
امکان شبیه‌سازی صداها در زبان‌های مختلف که به آن لقب فوتوشاپ صوتی را می‌دهند.
امکان توزیع مستقیم در پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری محتوای صوتی مثل اسپاتیفای و آیتونز و گوگل پادکست.
امکان استفاده رایگان از این پلتفرم با محدودیت ۲,۵۰۰ کلمه برای استفاده‌ی غیرتجاری به‌علاوه شبیه‌سازی صدا وجود دارد؛ اما طرح پایه‌ی آن ماهانه ۳۱٫۲ دلار قیمت خواهد داشت.
 
 
۴. پلتفرم Speechify
پلتفرم Speechify می‌تواند متن‌ها را در هر فرمتی به صدا تبدیل کند. براساس معرفی وب‌سایت رسمی، فرقی نمی‌کند که محتوای متنی در قالب PDF یا اسناد یا ایمیل یا مقاله باشد، درهرصورت با استفاده از ابزار موجود در این پلتفرم می‌توان آن را به محتوای صوتی تبدیل کرد.
 
بسیاری از پلتفرم هوش مصنوعی تبدیل متن به صدای Speechify برای کتاب‌خوانی استفاده می‌کنند و فایل‌های PDF کتاب را دراختیار آن قرار می‌دهند تا به‌صورت صوتی برایشان بخواند. صدای تولیدشده با این هوش مصنوعی حس واقعی دارد؛ به‌همین‌دلیل، خسته‌کننده نمی‌شود.
 
برخی از ویژگی‌های این هوش مصنوعی عبارت‌اند از:
 
صدای واقعی و طبیعی.
بیش از ۳۰ صدا با پشتیبانی از ۲۰ زبان.
امکان تنظیم سرعت خوانش.
ارائه‌ی اپلیکیشن در سیستم‌عامل‌های مختلف.
خوشبختانه Speechify از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و طرح محدود رایگان نیز دارد تا قبل از خرید از عملکرد آن مطمئن شوید.
 
 
۵. پلتفرم Synthesys
پلتفرم Synthesys بیشترین کاربرد را بین افرادی دارد که ویدئوِ آموزشی و پادکست تولید می‌کنند و در کمترین زمان با چند کلیک می‌توانند خروجی خود را دریافت کنند. درواقع، این پلتفرم تمرکز اصلی خود را روی توسعه‌ی الگوریتم‌هایی برای تبدیل متن به صدا و ویدئو برای استفاده‌های تجاری معطوف کرده است.
 
فرض کنید کسب‌وکاری دارید و برای راهنمای استفاده از محصولات با سرویس‌ها، نیاز باشد ویدئو آموزشی تهیه کنید. به‌راحتی با کمک Synthesys می‌توانید در چند دقیقه محتوای آموزشی خود را آماده کنید.
 
ویژگی‌های مهم این پلتفرم بدین‌شرح‌اند:
 
کتابخانه‌ای بزرگ شامل ۳۴ صدای زنانه و ۳۵ صدای مردانه.
امکان تولید و فروش محتوای صوتی.
صدای طبیعی.
امکان بیان احساسات ازجمله خوشحالی و هیجان و ناراحتی.
امکان افزودن مکث برای القای بیشتر حس طبیعی‌بودن.
امکان پیش‌نمایش خروجی قبل از خروجی نهایی تا بدین‌ترتیب زمان خریده‌شده در طرح بی‌دلیل مصرف نشود.
امکان انتخاب از آواتار آماده یا ساخت آواتار جدید برای صدای گوینده.
پلتفرم Synthesys از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و امکان استفاده از آن برای مدت‌زمان محدود با محدودیت در محتوای خروجی به‌رایگان نیز وجود دارد.
 
 
جمع‌بندی
ابزار هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا برخلاف بهترین ابزارهای تولید تصویر هوش مصنوعی به خلاقیت چندانی نیاز ندارد و موضوع یادگیری آن‌ها اهمیت دارد که چگونه و تا چه اندازه به محور ساختار کلامی زبان مسلط باشند. بنابراین، در انتخاب ابزار تبدیل متن به صدا به این موضوع توجه کنید.
 
همچنین، برخی از ابزار‌های هوش مصنوعی این قابلیت را دارند که با صدای خودتان آن‌ها را آموزش دهید و درنهایت عملکرد بهتر و شخصی‌سازی‌شده‌ای برای تبدیل متن به صدا برای شما داشته باشند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.