فناوری اطلاعات

October 31, 2023
15:44 سه شنبه، 9ام آبانماه 1402
کد خبر: 151125

آیا شیائومی تا سال ۲۰۴۰ دوام می‌آورد؟ مدیرعامل پاسخ می‌دهد

مدیرعامل شیائومی در رویدادی جدید از کربن‌خنثی‌شدن محصولات این شرکت تا سال ۲۰۴۰ خبر داد؛ اما آیا شیائومی تا سال ۲۰۴۰ پابرجا می‌ماند؟
 
 
پس از رویداد اخیر شیائومی که در آن گوشی‌های مورد انتظار شیائومی ۱۴ و شیائومی ۱۴ پرو معرفی شدند، سخنان لی جون، مدیرعامل این شرکت، واکنش‌های زیادی را به‌دنبال داشته است. لی جون در این مراسم اعلام کرد که شیائومی تا سال ۲۰۴۰ قصد دارد تمام محصولاتش را کربن‌خنثی و با تعهدات محیط‌زیستی، همسوتر کند.
 
اگرچه در سخنرانی مدیرعامل شیائومی مسئولیت اجتماعی و هدف بلندپروازانه‌ این شرکت مورد تشویق قرار گرفت، عده‌ای از کاربران فضای مجازی این سؤال در ذهنشان مطرح شد که آیا واقعاً شیائومی تا ۲۰۴۰ پابرجا می‌ماند؟
 
پس از واکنش‌ها به سخنان مدیرعامل شیائومی، لی جون با پستی در شبکه اجتماعی ویبو به تردیدها درباره‌ی امکان حیات شیائومی تا سال ۲۰۴۰ خاتمه داد. او تأکید کرد که با مدیریت محتاطانه می‌توان به حیات بلندمدت شیائومی امیدوار بود و همچنین بار دیگر اعلام کرد که دستیابی به محصولات کربن‌خنثی، پیچیدگی بسیاری دارد. پاسخ هوشمندانه‌ی لی جون که هم تعهد محیط‌زیستی و هم ریسک‌های تجاری را دربر می‌گرفت، با استقبال مثبت کاربران همراه شد.
 
علاوه‌براین، لی جون به‌خوبی از فرصت پیش‌آمده استفاده کرد و نوشت: «تلاش‌های بشردوستانه‌ی شیائومی در سال‌های اخیر افزایش یافته و بدون احتساب کمک‌های متفرقه، این شرکت تاکنون بیش از ۱۵۶ میلیون یوان (۲۱٫۸ میلیون دلار) برای مدیریت بحران در هنگام وقوع بلایای طبیعی، کمک کرده است.»
 
شیائومی اخیراً علاوه‌بر معرفی سری ۱۴ گوشی‌های خود، سیستم‌عامل جدیدی به‌نام HyperOS را معرفی کرد تا جایگزین MIUI شود. HyperOS مبتنی‌بر پروژه‌ای منبع‌باز است که قابلیت‌های پیشرفته‌ی هوش مصنوعی، رابط کاربری دوستانه‌تر و امنیت بیشتر را برای کاربران به ارمغان می‌آورد و سعی دارد طیف گسترده‌ای از محصولات از جمله گوشی هوشمند، لوازم خانه هوشمند و حتی وسایل نقلیه را هدف قرار دهد.
 
انتشار HyperOS در راستای تولید خودرو برقی شیائومی است که نشان می‌دهد غول فناوری چینی روزبه‌روز دامنه‌ی محصولات خود را گسترش می‌دهد؛ شاید این رویکرد درواقع رمز پیروزی شیائومی برای رسیدن به آینده یکپارچه‌ای باشد که لی جون از آن سخن می‌گوید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.