فناوری اطلاعات

November 5, 2023
15:47 یکشنبه، 14ام آبانماه 1402
کد خبر: 151299

رقابت چین و هند در بازار قاره سیاه؛ صادرات فناوری مخابراتی هندی به آفریقا

رییس شرکت مخابرات هند از ارتقای زیرساخت‌های مخابراتی چند کشور آفریقایی با فناوری هندی خبر داد و گفت: این شبکه‌ها جایگزین شرکت‌های چینی خواهد شد که دیگر ظرفیتی برای ارتقا ندارند.
 
170714782.jpg
 
به گزارش روز شنبه اکونومیک تایمز تلکام هند، مشاوران مخابرات دولتی هند (TCIL) به دنبال ارتقای شبکه های مخابراتی قدیمی در آنگولا، گامبیا و موریس با فناوری داخلی هند برای جایگزین شدن با شرکت های چینی هستند.
 
سانجیو کومار، رییس مخابرات دولتی هند با بیان این که بررسی ها در بازار این سه کشور انجام شده است، گفت: ما می توانیم به آنها یک هسته همگرا برای ارائه خدمات تلفن ثابت و تلفن همراه، به همراه بهره برداری از شبکه اصلی ارائه دهیم. این به نفع اپراتورهای مخابراتی آنها و عموم مردم است و تجربه هند به کار آنها می آید، هند می تواند خدمات فناوری را با هزینه بسیار کم به این کشورها ارائه دهد.
 
بر پایه این گزارش، دولت هند به رهبری نارندرا مودی، به شدت بر فناوری توسعه‌یافته داخلی در راستای طرح «هندِ خودکفا» (Atmanirbhar Bharat) در تلاش برای تنوع بخشیدن به زنجیره تامین پس از تعطیلی‌های ناشی از کووید-۱۹، سرمایه گذاری می‌کند.
 
کومار افزود: شرکت های چینی بازار آفریقا را پر و چینی ها از چند سال گذشته شبکه خود را مستقر کرده اند. سیستم مخابراتی کشورهای این قاره ظرفیت کافی برای ارتقاء شبکه خود به ۴G و ۵G را ندارند و فقط خدمات ۲G یا ۳G را ارائه می دهند.
 
شرکت مخابراتی دولتی هند (Bharat Sanchar Nigam Limited; BSNL) استقرار فناوری نسل چهارم (۴G) با شبکه اصلی توسعه یافته توسط مرکز توسعه تله ماتیک (C-DoT) و تجهیزات رادیویی را شروع کرده است.
 
هند قصد دارد از فناوری توسعه یافته محلی به عنوان بخشی از برنامه خود به دنبال شبکه BSNL ۴G استفاده کند، و این گام مخابرات دولتی هند ممکن است دروازه ای برای شرکت های بومی هند باشد که از قاره ها فراتر روند.
 
آشوینی ویشناو، وزیر ارتباطات هند، به تازگی گفت: هند می تواند تا سال آینده به صادرکننده فناوری مخابرات تبدیل شود.
 
به گفته کومار، جزایر موریس با پیشنهاد مخابرات دولتی هند برای ایجاد مرکز داده (PoC) در یکی از جزایر با جمعیتی نزدیک به ۲۵ هزار نفر موافقت کرده است.
 
وی ادامه داد: موریس در مقایسه با دو کشور دیگر آفریقا، بازار توسعه‌یافته‌تری دارد و می‌تواند به پله‌ و نقطه ورود هند برای استقرار فناوری خود در بازارهای خارجی تبدیل شود، شرکت مهندسی مخابرات دولتی انتظار دارد در شش ماه آینده به بازارهای خارج از کشور نفوذ کند.
 
یکی از اپراتورهای آنگولا می خواهد شبکه انتقال داده ها را در حالت مشارکت خصوصی-عمومی (PPP) در بازه ۱۰ ساله ارتقا دهد. گامبیا و جزایر موریس به دنبال ارتقای زیرساخت های مخابراتی خود به فناوری ۴G-۵G هستند.
 
ارتقای فناوری پیشنهادی هند به طور گسترده توسط شرکت های گامبیا مورد حمایت قرار گرفت.
 
شرکت مخابرات دولتی هند، با پشتوانه فناوری هند، قصد دارد خدمات ۴G را در ماه دسامبر (آذر) به صورت تجاری راه اندازی کند و احتمالاً تا اواسط سال ۲۰۲۴ به خدمات ۵G ارتقا خواهد یافت.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.