سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

November 18, 2023
12:15 شنبه، 27ام آبانماه 1402
کد خبر: 151918

متا از هوش مصنوعی Emu Video رونمایی کرد: ادیت و ساخت ویدیوهای کوتاه

این مدل هوش مصنوعی می‌تواند ویدیوهای چهارثانیه‌ای 512×512 با سرعت 16 فریم در ثانیه تولید کند.
 
 
 
 
متا که ماه گذشته از ابزار هوش مصنوعی Emu برای ساخت استیکر رونمای کرده بود، حالا ابزار جدیدی با نام Emu Video را معرفی کرده است که می‌تواند براساس دستورات شما (متن یا تصویر) ویدیوهای کوتاه چهار ثانیه‌ای تولید کند. همچنین یک مدل هوش مصنوعی مکمل به نام Emu Edit نیز توسط متا معرفی شده است که می‌توان با آن ویدیوهای ساخته‌شده توسط Emu Video را ویرایش کرد.
 
براساس پست وبلاگ متا، Emu Video از مدل Emu استفاده می‌کند و یک روش ساده برای تبدیل متن به ویدیو ارائه می‌کند. غول فناوری در مقایسه با مدل‌های موجود توضیح می‌دهد که Emu Video تنها با کمک دو مدل انتشاری، ویدیوهای چهارثانیه‌ای 512×512 با سرعت 16 فریم در ثانیه تولید می‌کند.
 
 
متا توضیح می‌دهد که هوش مصنوعی ساخت ویدیو آن براساس کیفیت توسط 96 درصد و براساس وفاداری توسط 85 درصد پاسخ‌دهندگان یک نظرسنجی به ابزار Make-A-Video این شرکت ترجیح داده شده است.
 
هوش مصنوعی Emu Edit
متا در ادامه پست خود اشاره می‌کند که هوش مصنوعی نیز می‌تواند در وظایف خود دچار اشتباه شود و هرچند مدل‌های سال‌های اخیر پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند، اما همچنان در کار خود با محدودیت‌هایی مواجه هستند. با اشاره به همین دلایل، متا به معرفی Emu Edit پرداخته است که می‌تواند خروجی ارائه‌شده توسط هوش مصنوعی Emu Video را ویرایش کند.
 
نحوه عملکرد این مدل. برای بارگذاری کمی منتظر بمانید.
 
این مدل نیز براساس دستورات کاربران می‌تواند عکس‌ها را به شیوه‌های از جمله حذف یا اضافه‌کردن پس‌زمینه، تغییر رنگ و شکل و موارد دیگر تغییر دهد.
 
متا در انتهای پست خود توضیح می‌دهد که هرچند این مدل‌ها در حال حاضر تحقیقاتی محسوب می‌شوند، اما موارد استفاده زیادی دارند. همچنین می‌توان انتظار داشت که Emu Video و Emu Edit در آینده برای شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز ارائه شوند تا کاربران بتوانند از طریق آن تصاویر خود را به ویدیو تبدیل کنند و همچنین آن‌ها را ویرایش کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.