تلفن همراه

فناوری‌های پوشیدنی

November 20, 2023
13:33 دوشنبه، 29ام آبانماه 1402
کد خبر: 152063

متا برای توسعه تراشه اختصاصی عینک‌های واقعیت افزوده با مدیاتک همکاری می‌کند

با وجود این همکاری، متا قادر خواهد بود که قابلیت‌های واقعیت افزوده یا تجربیات واقعیت ترکیبی بیشتری را برای عینک‌های Ray-Ban Meta توسعه دهد.
 
 
 
 
متا همواره به‌دنبال توسعه قابلیت‌های بیشتر برای عینک‌های هوشمند واقعیت افزوده خود بوده و حالا از همکاری جدیدی با مدیاتک خبر داده است که می‌تواند برنامه‌های غول فناوری را سریع‌تر پیش ببرد.
 
«وینس هو»، مدیرعامل مدیاتک، در جریان اجلاس سال 2023 این شرکت، رسماً همکاری جدیدی با متا را اعلام کرد. با وجود این همکاری، غول شبکه‌های اجتماعی قادر خواهد بود تا قابلیت‌های واقعیت افزوده یا تجربیات واقعیت ترکیبی بیشتری را برای عینک هوشمند Ray-Ban Meta خود توسعه دهد.
 
توسعه چیپ مخصوص عینک‌های واقعیت افزوده متا
با این همکاری، مدیاتک به توسعه تراشه سفارشی متا که به‌طور خاص در‌زمینه واقعیت افزوده و عینک استفاده خواهد شد، کمک می‌کند. تخصص مدیاتک در‌زمینه توسعه چیپ‌های کم‌مصرف و با کارایی بالا می‌تواند کمک زیادی به غول شبکه‌های اجتماعی کند. همچنین با توجه به اینکه نسل دوم عینک متا Ray-Ban از چیپ اسنپدراگون AR1 نسل 1 بهره می‌برد، همکاری با رقیب کوالکام، یعنی مدیاتک تصمیم جالبی به‌نظر می‌رسد.
 
نسل فعلی عینک Ray-Ban متا دارای دوربین و میکروفون داخلی برای ارسال و دریافت پیام‌ها است. بااین‌حال، نسل بعدی این عینک‌های هوشمند احتمالاً دارای یک نمایشگر «نمایاب» داخلی برای ادغام دنیای مجازی و فیزیکی خواهد بود که به کاربران اجازه می‌دهد کدهای QR را اسکن کنند، پیام‌ها خود را بخوانند و کارهای دیگری انجام دهند.
 
 
البته برای ساخت و عرضه این محصول چندین کار باید انجام شود. به عنوان مثال، عینک‌های AR باید طراحی صنعتی خوبی داشته باشند تا برای استفاده روزمره مناسب و بهینه باشند. درحالی‌که هدست‌های واقعیت ترکیبی بسیار بزرگ هستند، در بهترین حالت، عینک واقعیت افزوده متا نازک‌تر و شیک‌تر خواهد بود.
 
درحال‌حاضر اطلاعات کمی در مورد نسل بعدی عینک‌های واقعیت افزوده متا وجود دارد. در گزارش‌های قبلی به سال 2025 برای عرضه نسل بعدی این عینک‌های هوشمند به نمایاب اشاره شده بود و ظاهراً در سال 2027 مجموعه‌ای از عینک‌های قدرتمندتر وارد بازار خواهند شد. به‌نظر می‌رسد همکاری با مدیاتک بتواند برنامه‌های متا در مورد این محصول را تسریع کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.