سرقت ۱۰ میلیاردی باند فیشینگ از حساب های مردم
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان جزئیات عملیات شناسایی و دستگیری باند ۱۳ نفره فیشینگ که بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال از حساب های مردم برداشت کرده بودند را تشریح کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فرمانده انتظامی اصفهان، سردار” محمدرضا هاشمی فر” بیان کرد: کارشناسان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان با رصد دقیق و هوشمندانه فضای مجازی موفق شدند باند فیشینگی که با ارسال لینک ها و درگاه های پرداخت جعلی به گوشی تلفن همراه مردم آنها را به دام انداخته و پس از دسترسی به اطلاعات کارت بانکی فریب خوردگان اقدام به برداشت وجه از حساب بانکی آنها می کردند را شناسایی و تحت تعقیب خود قرار دادند.
وی افزود: پس از چندین ماه کار اطلاعاتی شبانه روزی سرانجام اعضای این باند که ۱۳ نفر هستند در چندین عملیات جداگانه دستگیر و از مخفیگاه های آنان ۲۰۰ قطعه سیم کارت با هویت افراد مختلف و همچنین ۳۰ دستگاه گوشی تلفن همراه که به وسیله آنها اقدامات مجرمانه خود را انجام می دادند کشف کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان عنوان کرد: در بررسی های دقیق صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا مشخص شد این افراد در مدت ۶ ماه فعالیت مجرمانه خود توانسته بودند اطلاعات بانکی بیش از ۱۷ هزار نفر را سرقت کرده و از این طریق اقدام به برداشت وجه از حساب بانکی آنها کنند که ارزیابیهای کارشناسان نشان میدهد متهمان تا کنون بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال از حسابهای مردم برداشت کردهاند.
سردار هاشمی فر در خصوص نحوه فعالیت مجرمانه این باند گفت: دامنه فعالیت مجرمانه این باند تمامی شهروندان بود و آنها عموماً از طریق شبکههای اجتماعی پیامک هایی تحت عنوان ارسال شکوائیه شما از دادگستری، عدم قطع سود سهام عدالت، یارانههای معیشتی و یا با هر بهانه وعده و شگرد دیگری مخاطبان خود را جذب کرده و از آنان میخواستند تا بر روی لینک پایین پیامک کلیک کنند و سپس اطلاعات کارت بانکی خود را در درگاههای پرداخت الکترونیک جعلی که طراحی کردند وارد نمایند.
این مقام انتظامی عنوان کرد: به محض اینکه شهروندان فریب خورده اطلاعات کارت بانکی خود در این درگاه های جعلی وارد میکردند این اطلاعات بلافاصله برای متهمان ارسال و آنها میتوانستند به راحتی وجوه داخل حساب آنها را برداشت کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه شهروندان نباید به هر پیامکی که برایشان ارسال می شود اعتماد کنند خاطر نشان کرد: تمامی سازمانها و ارگانها با سرشناسه مخصوص به خود به شهروندان پیامک میزنند و پیامک هشداری سازمانها و ارگانها که با شمارههای عادی برای شما ارسال میشوند فاقد اعتبار بوده و به منظور کلاهبرداری از شما است. بنابر این از تمامی مردم میخواهیم که تحت هیچ عنوانی به این گونه پیامک ها توجه نکرده و در صورت مشاهده موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.