گوگل مپ دیگر موقعیت مکانی کاربران را به دولتها ارائه نمیدهد
بهروزرسانی گوگل مپ از دادههای موقعیت مکانی کاربران دربرابر درخواستهای مجریان قانون محافظت میکند.
اجازه دادن به شرکتها برای دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران از زمان ظهور اینترنت موضوعی بحثبرانگیز بوده است. این مورد بهخصوص زمانی که صحبت از دادههای مکانی باشد بسیار نگرانکننده خواهد بود و بههمیندلیل گوگل سیاستهایش را درمورد نگهداری تاریخچهی موقعیت مکانی کاربران سرویس نقشههای خود تغییر داده است؛ این یعنی شرکت مذکور دیگر نمیتواند به درخواست مجریان قانونی برای ارائهی اطلاعات موقعیت مکانی افراد پاسخ دهد.
طبق اعلام گوگل، آپدیت گوگل مپ به کاربران اجازه میدهد کنترل بیشتری روی دادههای موقعیت مکانی خود داشته باشند. ویژگی تاریخچهی موقعیت مکانی گوگل مپ بهطور پیشفرض خاموش است و فعالیت افراد را در فضای ابری ذخیره میکند. این دادهها نشان میدهند اخیراً کجا بودهاید که برای کمک به کاربران برای مکانهایی که بازدید کردهاند و نحوهی رسیدن به آن مکانها کاربرد دارند.
پس از بهروزرسانی Google Maps، دادههای تایملاین کاربران بهجای فضای ابری در دستگاه آنها ذخیره میشود و البته گزینهی پشتیبانگیری از این اطلاعات در فضای ابری همچنان دردسترس قرار دارد. دادههای مذکور رمزنگاری میشوند و بدینترتیب هیچکس و حتی گوگل نمیتواند آنها را ببیند. علاوهبراین اطلاعات مورد اشاره بهجای ۱۸ ماه اکنون فقط سه ماه نگهداری میشوند.
یکی از پیامدهای بهروزرسانی قوانین گوگل مپ این است که این شرکت دیگر نمیتواند به درخواست مجریان قانون، اطلاعات حساس موقعیت مکانی کاربرانش را فاش کند. مالو مگ گریف، مدیر محصول گوگل مپ میگوید: «اطلاعات موقعیت مکانی شما، جزو حریم خصوصیتان بهحساب میآید و ما متعهد هستیم آن را ایمن، خصوصی و تحت کنترل خودتان نگه داریم.»