خبر “ممنوعیت شبکههای اجتماعی برای کودکان زیر 16 سال در انگلیس” گمانهزنی است!
ICTna.ir – اخبار و شایعه سازی های منتشر شده در خصوص ممنوعیت شبکه های اجتماعی برای افراد زیر 16 سال در انگلیس یک’ گمانه زنی’ مبتنی بر حرفهای وزیر علوم بریتانیا است که گفته بود “ما به آسیب های را در نظر میگیریم و برای آن برنامه ریزی میکنیم”.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، اندرو گریفیث، وزیر علوم انگلیس میگوید که نمیتواند در مورد مشاورههای احتمالی اظهارنظر کند، اما میافزاید: “فکر نمیکنم شما هرگز بگویید که کار انجام شده است.”
وزیر علوم انگلیس تصریح کرد: ممنوعیت استفاده از رسانه های اجتماعی برای افراد زیر 16 سال به عنوان یک “گمانه زنی و پیشنهاد” مطرح شده، اما مستقل از آن دولت باید “به بررسی ادامه دهد چراکه کودکان نیاز به حمایت در محیط اینترنت دارند.
وزیر علوم بریتانیا، این اخبار را با توضیح اینکه “گمانه زنی و پیشنهاد هستند” رد کرد. او میگوید که دسترسی به رسانه های اجتماعی می تواند برای برخی از جوانان به عنوان بخشی از “مشاوره بالقوه” محدود شود، ولی این فقط یک پیشنهاد بوده است.
بر اساس گزارشها، وزیران درباره تأثیر سایتهایی مانند TikTok و اینستاگرام بر سلامتی جوانان بحث کردهاند و در برنامههای آینده، آنها ممکن است مجبور شوند به دنبال والدین خودبرای دریافت اجازه قبل از استفاده از شبکه های اجتماعی باشند.
آقای گریفیث در پاسخ به سوال اسکای نیوز که پرسیده بود آیا چنین پیشنهادهایی هرگز قابل اجرا هستند، گفت: “خب، ما در مورد حدس و گمان صحبت می کنیم و در عالم محالات هیچ چیز محال نیست”.
او گفت که دولت قبلاً قانون ایمنی آنلاین را تصویب کرده است که “اطمینان حاصل می کند که آن دسته از فعالیت هایی که غیرقانونی هستند، اکنون آنلاین نیز غیرقانونی هستند”.
با این حال، وی ادامه داد که “مضرات واقعی” در شبکه های اجتماعی، در کنار همه چیزهای خوب و فوایدش وجود دارند: من خودم به عنوان یک پدر درک می کنم که والدین به شدت احساس می کنند که باید از فرزندانمان در برابر برخی از بیماری های جامعه که در گذشته در رسانه های اجتماعی شایع بوده اند محافظت کنند. ما قبلاً اقدامی انجام دادهایم، و درست است که همچنان به آن نگاه کنیم. فکر نمیکنم هیچوقت بگویید که کار تمام شده است.
وی در مورد اینکه آیا مشورتی در حال انجام است یا خیر، گفت: فکر نمیکنم هیچ یک از ما بدانیم چه اتفاقی میافتد و در این برهه از زمان در مورد مشاورههای آینده اظهار نظر نمیکنم.
قانون ایمنی آنلاین در اکتبر به قانون تبدیل شد و هدف آن این است که بریتانیا را به “ایمنترین مکان در جهان برای آنلاین بودن” تبدیل کند. بر اساس این قانون، قوانینی بر شرکت هایی مانند متا و اپل تحمیل شد تا اطمینان حاصل کنند که محتوای نامناسب و بالقوه خطرناک را از افراد جوان و آسیب پذیر دور نگه می دارند.
در حوزه خودکشی محتواها باید ایمن بشوند و در بخش هرزه نگاری، ممکن است وبسایتها مجبور شوند برای محافظت از کودکان از کارت شناسایی عکسدار و چک کارت اعتباری استفاده کنند. همچنین هدف این قانون این است که پلتفرمها را در قبال محتوای غیرقانونی مانند تصاویر سوء استفاده جنسی از کودکان خود را مسئول بداند، وبسایتهای بزرگسالان را وادار کند که محدودیتهای سنی را به درستی اجرا کنند، و مانع از ایجاد حسابهای کاربری در رسانههای اجتماعی توسط کودکان زیر سن قانونی شود.
رگولاتور تلکام و محتوای رسانه ای انگلیس، آفکام، مسئول اجرای قوانین جدید است و شرکتها به دلیل عدم رعایت، باید تا 18 میلیون پوند یا 10 درصد از گردش مالی سالانه جهانی خود را جریمه بشوند.