پیام‌رسان

December 19, 2023
22:54 سه شنبه، 28ام آذرماه 1402
کد خبر: 155069

آی‌مسیج اندروید باردیگر فعال شد؛ اما این بار با پیش‌نیازی عجیب

منبع: zoomit

بیپر می‌گوید که با محدودیت‌های اپل مقابله کرده است و ازاین‌پس کاربرانش می‌توانند در گوشی اندرویدی به آی‌مسیج گوشی آیفون دسترسی داشته باشند؛ اما این‌بار همه‌چیز به سادگیِ قبل نیست. به‌گفته‌ی بیپر، برای استفاده از آی‌مسیج در اندروید باید به کامپیوتر مک مورداعتماد دسترسی داشته باشید.

در بخشی از بیانیه‌ی مطبوعاتی بیپر، می‌خوانیم که وقتی ازطریق نرم‌افزارهای این شرکت به آی‌مسیج وصل می‌شوید، بیپر باید اطلاعات هویت‌سنجی با نام «داده‌های نام‌نگاشت» را از کامپیوتر مک به سرورهای اپل بفرستد.

بیپر تابه‌امروز مشغول استفاده از مک‌های خودش بود؛ با‌این‌حال، اپل توانسته است راهکار بیپر را شناسایی و از آن جلوگیری کند. دلیل اصلی این است که هزاران نفر از کاربران بیپر به‌صورت هم‌زمان مشغول استفاده از یک داده‌ی نام‌نگاشت بوده‌اند و اپل توانایی تشخیص این موضوع را دارد.

به‌لطف به‌روزرسانی جدید Beeper Cloud در مک که فردا دردسترس قرار می‌گیرد، این نرم‌افزار توانایی ساخت داده‌ی نام‌نگاشت «منحصربه‌فرد» را پیدا می‌کند. بیپر می‌گوید این رویکرد اتصال به سرورهای آی‌مسیج را بسیار قابل‌اتکا خواهد کرد.

به‌گفته‌ی بیپر، داده‌ی نام‌نگاشت جدید با نرم‌افزار Beeper Mini نیز سازگار است؛ همان نرم‌افزاری که مجادله‌ی خبرساز اپل و بیپر را آغاز کرد. البته بیپر مجبور است به‌صورت دوره‌ای (تقریباً یک بار در هر هفته یا هر ماه) داده‌ی نام‌نگاشت را از نو بسازد؛ بدین‌ترتیب، برای تازه‌سازی داده‌ی نام‌نگاشت باید به کامپیوتر مک دسترسی داشته باشید و آن را هر چند وقت یک‌ بار روشن کنید.اگر از کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ اپل استفاده می‌کنید، می‌توانید داده‌ی نام‌نگاشت خود را با بقیه نیز به‌اشتراک بگذارید. بیپر گفته است که می‌توان از هر مک برای ۱۰ تا ۲۰ کاربر آی‌مسیج استفاده کرد. بیپر تصمیم گرفته است که سیستم مهندسی معکوس آی‌مسیج و ابزار ساخت نام‌نگاشت را متن‌باز (اوپن‌سورس) کند.

تغییرات بیپر امیدوارکننده به‌نظر می‌رسند؛ اما توانایی‌های نرم‌افزار این شرکت را تا حد زیادی محدود می‌کنند. در نسخه‌ی اولیه‌ی اپلیکیشن بیپر مینی، به‌راحتی می‌توانستید بدون نیاز به مک یا واردکردن اپل آیدی به آی‌مسیج دسترسی پیدا کنید؛ اما اپل راهکار بیپر را مسدود کرد.

اپل فعلاً به درخواست رسانه‌ها برای شفاف‌سازی پاسخ نداده است؛ اما شکی نداریم که این شرکت بازهم برای مسدودسازی راهکار بیپر اقدام می‌کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.