رمز ارز

December 24, 2023
13:56 یکشنبه، 3ام دیماه 1402
کد خبر: 155452

عدم پذیرش ریسک و تنظیم‌گری کند از مهمترین مشکلات کسب و کارهای رمز ارز است

منبع: پیوست

عدم پذیرش ریسک و تنظیم‌گری کند از سوی رگولاتوری به عنوان مهم‌ترین مشکلات کسب‌وکارهای رمزارزی از نگاه فعالان این صنعت عنوان شد.

در پنل اهمیت بلاکچین بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام، فعالان حوزه رمزارز، از مهاجرت منابع انسانی به عنوان یکی از پیامدهای رگولاتوری کند در این حوزه یاد کردند و همچنین یکی از اصلی‌ترین چالش‌های کسب‌وکارها را کمبود نیروی انسانی متخصص اعلام کردند.

محمدحسین ابراهیم‌خان، رئیس گروه اقتصاد دیجیتال مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با اشاره به رویکرد توسعه‌ای سندباکس رگولاتوری گفت: هرچند در این راه کاستی‌هایی وجود داشته اما سعی شده تسهیل رگولاتوری انجام شود و رویکرد حاکمیت سلسله مراتبی یا بالا به پایین تغییر کند و تبدیل به حاکمیت مشارکتی و رگولاتوری شبکه‌ای شود

او در ادامه گفت: متاسفانه منابع کافی در اختیار سندباکس رگولاتوری قرارر نگرفته است و مشاهده می‌شود کارمندان به صورت مشترک و همزمان با دیگر مسئولیت‌های خود، در حال فعالیت در سندباکس هم هستند و نبود شناخت کافی این افراد باعث بروز تاخیر یا مشکلاتی شده است.

عباس آشتیانی، عضو هیات مدیره انجمن بلاک‌چین ایران گفت: نگاه صفر و یکی به رگولاتوری رمزارزها باعث فرصت‌سوزی در این حوزه می‌شود. به همین دلیل فعالان این حوزه که لایه میانی کاربران و حاکمیت هستند، سعی می‌کنند ادبیات مشترکی را برای حداقل ساخت آسیب‌ها و حداکثرسازی بهره‌مندی از منابع، شکل دهند. همچنین یکی از مهم‌ترین موضوعات پیگیری شده توسط فعالان گسترش دانش بوده است.

همچنین محمد طهرانی، عضو هیات علمی دانشگاه خاتم با اشاره به شکل‌گیری آزمایشگاه بلاک‌چین دانشگاه خاتم معتقد است، نیاز به متخصص در این حوزه همواره وجود داشته است و آزمایشگاه بلاک‌چین دانشگاه خاتم هم در زمان شکل‌گیری شبکه ققنوس، به همین دلیل تاسیس شده است. البته به گفته او این چالش همچنان وجود دارد و حتی با تندتر شدن شیب مهاجرت منابع انسانی، نیاز به متخصص در این حوزه افزایش پیدا کرده است.

آشتیانی در ادامه گفت: بلاک‌چین با تمرکز روی مسائل مالی به دنیا معرفی شد و شاید بتواند گفت همین موضوع باعث افزایش نگرانی‌های نظارتی شده است. با این حال در سطح جهانی خیلی از این مسائل برطرف شده و رگولاتورها به دنبال تنظیم‌گری در لایه‌های بالاتر هستند. اما نبود این رویه رگولاتوری در داخل باعث مهاجرت منابع انسانی شده است. چراکه روند تنظیم‌گری به گونه‌ای بوده است که نه نیاز این افراد تامین می‌شود و نه امکان خلق ارزش برای آنها فراهم است.

احمد جنتی فرد، مدیرعامل انجمن بلاک‌چین خراسان با تاکید بر نیاز به آموزش برای کاربران، گفت: امروزه بیشتر از ۹۰ درصد از افرادی که براساس هیجان وارد این بازار نوظهور می‌شوند، متضرر شده و برای کاهش این روند نیاز به آموزش در این حوزه حس می‌شود.

همچنین محمد رحمانی، رئیس هیت مدیره افرا معتقد است: امروزه روگولاتوری به عنوان یکی از مهم‌ترین موضوعات کسب‌وکارهای حوزه تبادل تبدیل شده است و مشخص نبودن رگولاتوری در این حوزه باعث نگرانی کسب‌وکارها شده است. به گفته او این روند باعث فرار سرمایه از صرافی‌های داخلی خواهد شد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.