بیل گیتس: تاثیرات عظیم هوش مصنوعی بر کشورهای درحال توسعه تا پایان دهه جاری
«بیل گیتس» از بنیانگذاران مایکروسافت طی مطلبی که هفته گذشته منتشر کرد توضیح داد استفاده از هوش مصنوعی توسط جمعیت عمومیدر کشورهای توسعه یافته از جمعه آمریکا طی 18 تا 24 ماه آینده به میزان قابل توجه افزایش خواهد یافت.
آقای گیتس میگوی تاثیر این فناوری بر روندهای نظیر بهره وری و نوآوری میتواند بیسابقه باشد. او در وبلاگ رسمی خود نوشت: «هوش مصنوعی در آستانه افزایش سرعت اکتشافات جدید فرآیندی را طی میکند که هرگز شاهد آن نبودهایم».
او که در «بنیاد گیتس ملیندا» فعالیت میکند، اظهارات خود را در مطلبی با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی در کشرهای در حال توسعه ارایه کرد. در این مطلب گفته شد: «اولویت اصلی بنیاد گیتس در هوش مصنوعی این است که این ابزارها در مسایل بهداشتی که به طور نامتناسب بر فقیرترین افراد تاثیر میگذارد، تاثیر بگذارد و برای کاهش شیوع بیماریهایی نظیر ایدز، سل و مالاریا از آنها استفاده شود».
گیتس همچنین به کاربردهای هوش مصنوعی در کشورهای مختلف اشاره کرد و توضیح داد اجرای عملی این فناوری به جز سال جاری میلادی، در سالهای پایانی دهه جاری به وضوح مشاهده خواهد شد.
در ادامه این مطلب گفته شد: «کاری که در سال ینده انجام خواهد شد این است که از طریق هوش مصنوعی، زمینه را برای یک رونق فناوری عظیم در اواخر این دهه فراهم خواهد کرد».
منبع: zdnet.com/ترجمه همکاران سیستم