هوش مصنوعی

January 29, 2024
16:43 دوشنبه، 9ام بهمنماه 1402
کد خبر: 159503

58 درصد سازمان‌ها هنوز سراغ هوش مصنوعی نرفته‌اند

منبع: همکاران سیستم

شکاف مهارتی که مانع پیشرفت در هوش مصنوعی می‌شود این روزها به خوبی مشهود است و با این وجود کارشناسان به برخی عوامل اثرگذار دیگر در این زمینه هم اشاره کرده‌اند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به پیچیدگی داده‌ها اشاره کرد.

یک مطالعه جدید توسط شرکت آی‌بی‌ام نشان داد دو مانع اصلی در جریان موفقیت هوش مصنوعی محدودیت در مهارت‌ها و تخصص هوش مصنوعی، و پیچیدگی‌های بیش از اندازه داده‌ها می‌شوند. در این بررسی مشخص شد 33 درصد از پاسخ دهندگان نبود مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی را مانع اصلی در پیشرفت آن می‌دانند و 25 درصد هم پیچیدگی داده‌ها را در این زمینه اثرگذار دانسته‌اند.

براساس نظرسنجی که روی 8584 متخصص فناوری اطلاعات انجام شد، بخش اعظم شرکت کنندگان معادل 58 درصد آنها اعلام کردند که تاکنون هنوز فناوری هوش مصنوعی را به طور فعال پیاده سازی نکرده‌اند. بزرگترین بازدارنده‌های هوش مصوعی مولد در این کسب و کارها در 57 درصد موارد شامل حریم خصوصی داده می‌شده است و همچنین در 43 درصد موارد به اعتماد و شفافیت فعالیت‌های هوش مصنوعی اشاره شده است.

در میان سازمان‌هایی که پیش‌تر هوش مصنوعی را به کار گرفته‌اند مشخص شد موانع کلیدی بیشتر به داده‌ها مربوط می‌شوند. در این میان برخی سازمان‌ها در جهت دستیابی به هوش مصنوعی قابل اعتماد از جمله ردیابی منشا داده‌ها در 37 درصد و کاهش سوگیری در 27 درصد گام‌هایی برداشته‌اند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.